Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Cummins QSB3.3

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins QSB3.3
Cod produs
FJQCRTEO-IA
Out Of stock
Descriere
Cat de greu crezi ca ii este motorului tau sa lucreze fara o pompa de apa care sa functioneze corect! E groaznic pentru el, iar in timp, va deveni groaznic si pentru tine, caci vei produce avarii iremediabile utilajului. Pompa de apa motor Cummins QSB3.3 este capabila sa rezolve aceasta problema si sa iti permita o exploatare sigura a echipamentului. Piesa este foarte eficienta si rezista foarte bine. Asta inseamna ca vei face o afacere foarte buna pentru ca vei obtine cu bani putini o componenta de calitate superioara care respecta calitatile tehnice ale piesei originale.

Specialistii iti recomanda acest model, dar daca iti doresti sa dureze in timp si mai bine, atunci mai poti face o treaba super-tare! Ai grija la antigelul pe care il folosesti, sa aiba musai proprietati anticorozive. Daca doresti, ii poti intreba pe consultantii nostri despre ofertele la consumabile. Te vor sfatui cum trebuie si iti vor prezenta totul detaliat. Mai mult, informatiile si sfaturile lor despre intretinerea echipamentului tau vor fi gratuite. La noi, clientii se bucura de consultanta gratuita!

Pompa de apa motor Cummins QSB3.3 - pret de achizitie profitabil!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de apa pentru motor Cummins QSB3.3 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de apa motor Cummins QSB3.3 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura