Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Cummins 3800883

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 3800883
Cod produs
853KB046-IA
Out Of stock
Descriere
Trebuie neaparat sa comanzi pompa de apa Cummins 3800883 din oferta noastra! Este visul oricarui motor sa fie racorit la timp! Altfel, risti sa nu te mai bucuri de performantele utilajului tau! Alege acest model care are exact aceleasi calitati ca ale componentei originale si functioneaza impecabil! Este o piesa produsa ca mare atentie la detalii, menita sa reziste mult si sa-si indeplineaca rolul fara probleme! Ba mai mult, rezultatele vor fi vizibile imediat ce faci inlocuirea! Alege-o din oferta noastra pentru ca are si un pret foarte atractiv!

Piesa de schimb are certificat de garantie valabil un an, dar probabil nu vei avea nevoie de el. Inainte de lansarea pe piata, producatorul s-a asigurat ca aceasta indeplineste toate standardele de calitate! Comanda piesa chiar azi, iar maine vei intra in posesia ei! Le poti cere ajutorul consultantilor nostri pentru a te asigura ca utilajul este compatibil cu piesa prezentata. Daca ne soliciti echipa de service mobil, reparatia se va incheia chiar si mai repede! Vor veni mecanicii nostri sa intervina asupra utilajului!

Pompa de apa Cummins 3800883 - te va salva cat ai clipi!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa de apa Cummins 3800883 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa de apa Cummins 3800883 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura