Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Fiat 80-88

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat 80-88
Cod produs
BD3C8TKN-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Fiat 80-88 - alege-l, nu mai sta! In oferta noastra are un pret de exceptie, este greu sa spui nu cand ai calitate superioara si pret bun! Carraro este celebrul fabricant care are grija sa ne aduca mereu cele mai tari piese si demne de incredere. Daca iti doresti si tu performanta si eficienta ridicata, atunci alegi aceasta componenta chiar acum! Tot ce ai de facut este sa ceri oferta, sa o studiezi si apoi sa plasezi comanda. Piesa ajunge la tine in 24 de ore!

Rulmentul butuc ajuta la functionarea grupului reductor si asigura un transfer al greutatii perfect catre rotile tractorului. Imediat ce il vei monta pe puntea din fata a utilajului, performanta acestuia va creste. In general, acesta este efectul pe care piesele originale il au asupra echipamentelor. Il poti monta linistit si pe tractorul Fiat 80-88DT pentru ca se potriveste perfect. Cand nedumeririle se tin lant si nu te lasa sa te decizi rapid, noi iti oferim consultanta tehnica gratuita! Apeleaza-ne!

Rulment butuc tractor Fiat 80-88 - fiabil este cuvantul ce il caracterizeaza!

Rotile au un rol esential in structura oricarui vehicul, fiind componentele prin intermediul carora se transmite forta furnizata de motor catre suprafata drumului. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta odata cu invartirea lor. Pentru minimalizarea frecarii sunt folosite niste piese speciale, numite rulmenti. Apa este dusmanul rulmentilor, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment butuc pentru tractor Fiat 80-88 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment butuc tractor Fiat 80-88 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura