Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub Manitou 109752

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou 109752
Cod produs
45QMYA9U-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta e ca un puzzle urias, in care fiecare piesa isi are rolul sau bine definit. Si, cum intr-un puzzle nu-i bine cand lipseste vreo piesa, nici utilajului tau nu-i prieste lipsa vreuneia din componentele sale. Un surub Manitou 109752 te ajuta la fixarea bridei cardanului, contribuind la o functionare impecabila a utilajului tau. Suma eforturilor pieselor din structura utilajului tau se reflecta in performantele acestuia. Cu astfel de piese de calitate, fiabile si super rezistente, utilajul tau se va simti rasfatat, iar tu te vei putea baza pe ajutorul sau.

Hai sa te invatam cum sa-i oferi o intretinere ca la carte fara eforturi prea mari! Stii ca sfatul potrivit la momentul potrivit e mana cereasca. Specialistii nostri sunt pregatiti sa raspunda intrebarilor tale, oferindu-ti cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Suna-ne! Vei economisi resurse importante!

Surub Manitou 109752 - fiabilitate si rezistenta!
Suruburi, suruburi - dar fiecare are rolul si particularitatile sale. Nu le poti folosi la intamplare, trebuie sa tii cont de anumite aspecte. Spre exemplu, acest surub Manitou 109752 este destinat fixarii bridei cardanului. Daca-ti doresti o functionare impecabila, alege intotdeauna piese de calitate, compatibile cu sistemul in care vor fi folosite.

Cand esti bine informat, treci cu bine prin orice impas!
Defectiunile nu-s placute, presupun o risipa considerabila de timp, energie si nu in utlimul rand bani. De aceea ne-am propus sa facem lucrurile cat mai simple si sa te scutim, astfel, de batai de cap. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune sau nu reusesti sa deslusesti limbajul utilajului tau, nu ezita sa ne contactezi. Iti oferim suportul tehnic de care ai nevoie, ca sa poti rezolva problema dintr-un foc. Tu alegi modalitatea prin care vom comunica - in scris sau telefonic. Este simplu si nu te costa nimic!

Nu-ti fa griji, nu risiti nimic. Acest surub Manitou 109752 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Factura si certificatul de garantie le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem, urgenta, de aceea iti vom livra acest surub Manitou 109752 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, poti veni si la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

De vrei sa n-ai surprize, nu te incurca cu orice surubar, chiar daca-i vorba doar de un surub. Un montaj necorespunzator poate produce pagube considerabile. De ce sa risti? Apeleaza la profesionisti si mergi la sigur!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura