Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub Fiat Kobelco 85804571

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco 85804571
Cod produs
LACJN5YW-AT
Out Of stock
Descriere
Fara un banal surub, ditamai utilajul nu mai functioneaza cum trebuie, vezi si tu. Mititel, dar extrem de important, caci el realizeaza conexiunile atat de necesare intre feluritele componente ale masinariei tale. Insa nu-i cazul sa te stresezi, rezolvam cat ai bate din palme problema. Doar nu te vei impotmoli intr-atat. Avem pentru tine acest surub Fiat Kobelco 85804571 de toata isprava, super rezistent, super fiabil, la un super pret. Si ajunge si rapid la tine, doar da-ne de veste! Mizeaza pe calitate oricare ar fi problema. Toate piesele sunt importante pentru buna functionare a utilajului tau. De vrei sa-l vezi sanatos cat mai mult timp, fa alegeri istete.

Cu o intretinere impecabila, prelungesti durata de viata a utilajului tau si faci economii importante. Este mult mai simplu sa previi, de aceea este foarte important sa realizezi la timp interventiile de care acesta are nevoie. Suntem aici pentru a-ti oferi resursele necesare. Cunoastem foarte bine nevoile utilajelor si suntem pregatiti sa intervenim ori de cate ori ne ceri ajutorul. Suna-ne!

Surub Fiat Kobelco 85804571 - o alegere inspirata!
Sunt multe suruburi in maruntaiele utilajului tau, fiecare cu rolul sau, cu dimensiunile si caracteristicile sale proprii. Acest surub SKX051902C este destinat fixarii bridei cardanului. Foloseste piese compatibile, cat mai calitative, si te vei bucura de o functionare impecabila a utilajului tau.

Ai nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Suntem pregatiti sa raspundem provocarilor. Orice defectiune ai intampina, te poti baza pe noi. Expertii nostri se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii si a-ti putea oferi, astfel, cele mai eficiente solutii pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti. Informatii concrete, adaptate nevoilor tale - tot ce ai de facut este sa ne contactezi, telefonic sau in scris. Nu te costa nimic, serviciul de consultanta iti este oferit gratuit!

N-ai motive de ingrijorare, daca are defecte din fabrica, ti-l inlocuim. Pentru ca acest surub Fiat Kobelco 85804571 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru astfel de situatii. Gasesti in colet documentele necesare.

Promptitudinea este importanta pentru noi, cum e si pentru tine. Ne miscam super rapid ca sa primesti acest surub Fiat Kobelco 85804571 in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Sau poti veni tu dupa el la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Ca sa functioneze totul in parametri optimi, asigura-te ca montajul este efectuat corect. Un montaj impropriu te poate face sa arunci banii pe fereastra, caci pot fi compromise piesa in cauza sau cele conexe. Te sfatuim sa apelezi la persoane calificate, astfel vei evita neplacerile si pagubele. Daca ai nevoie, iti trimitem noi o echipa. Da-ne de veste!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura