Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB90.2
Cod produs
IJ9AQWM8-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca n-ai ajuns pe-aici de placere, caci o defectiune, oricum ar fi ea, numai placuta nu poate fi. Din fericire nu-i ceva grav si se rezolva usor cu acest set surub piulita dinte Fiat Kobelco FB90.2 de foarte buna calitate. Ai nevoie de astfel de piese super rezistente si fiabile, pentru a te asigura ca dintii de la cupa utilajului tau sunt fixati zdravan pe pozitiile lor. Sunt perfect compatibile intre ele, dar si cu utilajul tau, caci sunt fabricate cu maxima atentie la detalii si cu inalta precizie. Ca sa poata rezista vreme indelungata in fata sarcinilor grele si a conditiilor severe de exploatare. ,

De vrei sa-ti poti folosi utilajul la maxima capacitate, trebuie sa-i oferi o intretinere corespunzatoare, urmarindu-i cu atentie nevoile si folosind produse calitative, durabile. Te intelegem ca nu-ti face nicio placere cand esti nevoit sa il repari pe ici pe colo, dar daca urmezi recomandarile noastre, ii poti prelungi durata de viata si ii imbunatatesti performantele. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti vor oferi sfaturi personalizate, potrivite cerintelor masinariei tale. Poti performa fara eforturi prea mari.

Set surub piulita dinte Fiat Kobelco FB90.2 - te scoate din impas!
Masianria ta e ca un puzzle compus dintr-o sumedenie de piese mai mari sau mai mici, toate la fel de importante, chiar daca misiunile lor sunt mai mult sau mai putin complicate. Ce e cert este ca atunci cand cedeaza chiar si cea mai insignifianta piesa in aparenta, treaba nu mai merge cum trebuie. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Or fi ele niste piese banale, probabil cele mai uzuale piese, dar impactul lor este considerabil.

E mai usor sa mergi la drum cu parteneri de nadejde!
Cand defectiunile bat la usa, sfatul potrivit la momentul potrivit te poate scuti de multe neplaceri si eforturi. Venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu extrem de util de consultanta gratuita. Ca sa fii bine informat in permanenta, sa stii cum si cand sa actionezi in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Poti obtine si un plan personalizat de menetenanta pe termen lung. Suna-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim! Simplu, rapid, eficient!

Colaboram cu niste curieri foarte seriosi si rapizi, astfel ca vei primi acest set surub piulita dinte Fiat Kobelco FB90.2 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. Ai si varianta sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Piesele-s de calitate, dar conteaza mult cum sunt montate. Ca sa beneficiezi de o fixare impecabila, lasa montajul pe mainile unor profesionisti, nu te incurca la intamplare cu orice mester de ocazie. Daca ai nevoie de o recomandare, te punem noi in contact cu un atelier de incredere din zona ta.

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura