Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Fiat Kobelco FB100.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100.2
Cod produs
D429A0FE-AT
Out Of stock
Descriere
Asa-i cu defectiunile, lovesc in cele mai nepotrivite momente si te intelegem ca te-apuca toate alea cand vezi ca, din pricina unui surub, nu-ti poti vedea in continuare de treaba. Insa acum, ca ai ajuns la noi, poti uita de grija asta. Avem solutia perfecta pentru remedierea rapida a problemei. La un pas de tine, pentru eficienta maxima, se afla acest surub cardan punte Fiat Kobelco FB100.2 de toata isprava. O piesa calitativa, conceputa sa reziste vreme indelungata in fata provocarilor dificile. Asigura-te ca este montat corespunzator si-apoi poti sa-ti iei de-o grija.

Un utilaj intretinut impecabil traieste mai mult si performeaza la maxima capacitate. Iti punem la dispozitie resursele necesare pentru a-ti mentine utilajul in forma cat mai mult timp, economisind si timp, si bani. Caci se stie ca-i mai convenabil sa previi decat sa tratezi. Foloseste piese de calitate si efectueaza la timp interventiile necesare si te vei bucura mult timp de performantele masinariei tale. Afla cum il poti face fericit! Suna-ne!

Surub cardan punte Fiat Kobelco FB100.2 - un ajutor de nadejde!
Toata lumea a auzit de suruburi, dar pe cat sunt de uzuale, pe atat de importanta este misiunea lor. Acest surub cardan punte Fiat Kobelco FB100.2 este destinat fixarii bridei cardanului. Este esential sa folosesti suruburile adecvate si la fel de importanta este si caliatea acestora, daca vrei sa poti lucra eficient vreme indelungata.Asigura-te ca folosesti suruburile potrivite necesitatilor tale si te vei bucura din nou de performantele utilajului tau.

Ai nelamuriri? Specialistii nostri iti stau la dispozitie!
Orice problema tehnica ai intampina, te poti baza pe sprijinul nostru. Stim ca timpul este pretios si numai de citit carti tehnice nu-ti arde, cand lucrarile trebuie finalizate cat mai rapid. De aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, ca sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, adaptate cerintelor utilajului tau. Avem o echipa bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Contacteaza-ne!

Daca are defecte de fabricatie, ti-l inlocuim! Pentru acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu credem sa fie nevoie de ele, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Time is money! Stim ca iti doresti sa-ti poti relua cat mai curand activitatea, asa ca nu te vom lasa sa astepti prea mult. Iti vom livra acest surub cardan punte Fiat Kobelco FB100.2 super rapid, in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, daca-ti este la indemana, ne poti vizita si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura