Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa compactor Caterpillar 816

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 816
Cod produs
GSVDE5CX-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa de apa compactor Caterpillar 816 este o piesa de schimb de incredere. Hei! Stiai si ca piesa noastra de schimb este perfect compatibila si cu modelul Caterpillar 816K? Pompa aceasta este solutia ideala pentru compactorul tau. Produsul nostru sigur va face asa incat utilajul tau sa ruleze fara probleme, timp indelungat. Iti recomandam sa achizitionezi cat mai repede acest produs performant! Iti garantam ca vei primi, astfel, un articol care a fost proiectat, testat si fabricat pentru a functiona cel mai bine in orice stare si in orice mediu. Indiferent de marca masinariei pe care o detii, suntem solutia pentru tine, fiindca asiguram constant toate componentele de care ai nevoie! Apeleaza la cei mai buni, pentru a beneficia de ce este mai bun!

Aceasta pompa de apa compactor Caterpillar 816 este o alegere justa!

E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila este o echivalenta de foarte buna calitate, expediata cu garantie din partea producatorului. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Consiliere la un telefon distanta!

Consultanta gratuita este un atu- fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona aceasta pompa trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Nu iti mai face griji! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului! Aceasta pompa de apa pentru compactor Caterpillar 816 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice:

- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura