Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru compactor Caterpillar CW34

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar CW34
Cod produs
YAB1F89H-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa de apa compactor Caterpillar CW34 este solutia de durata pentru utilajul de care dispui, fiind super fiabila si rezistenta. Dar ce este pompa de apa si de ce e musai ca utilajul tau sa aiba una? O astfel de pompa de apa este un articol care se asigura ca temperatura inregistrata la motor in timpul exploatarii utilajului este una optima. Componenta noastra te asteapta sa o achizitionezi, fiind o alegere mai mult decat sigura. Cand vine vorba de piese de schimb, trebuie sa ai incredere in echipa nostra de specialisti pentru a obtine rapid produsul potrivit pentru masinariile tale. Si este simplu sa faci asta: ai la dispozitia ta o intreaba echipa de consultanti, iar serviciul acesta nu genereaza costuri suplimentare!

Aceasta pompa de apa compactor Caterpillar CW34 este o piesa durabila!

E important sa stii, in fiecare secunda, cum se prezinta utilajul tau! O astfel de componenta este una care iti da incredere ca, si astazi iti poti exploata utilajul conform. Piesa noastra rezistenta si fiabila este o echivalenta de foarte buna calitate, expediata cu garantie din partea producatorului. Pentru ca tu sa lucrezi fara stres!

Consiliere la un telefon distanta!

Consultanta gratuita este un atu- fiindca produsele achizitionate trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj.

Daca vei achizitiona aceasta pompa trebuie sa stii ca piesa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Ai nevoie de certificari scrise, care sa iti demonstreze, negru pe alb, conformitatea articolelor achizitionate!

Nu iti mai face griji! Vei avea parte de o livrare rapida, cu manipularea grijulie a produsului! Aceasta pompa de apa pentru compactor Caterpillar CW34 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice:

- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura