Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray degresare frane Motip 750 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Motip
Cod produs
6P1TM7R5-AT
Out Of stock
Descriere
Doar n-o sa-ti lasi franele pline de grasimi sau uleiuri, caci te vei trezi ca nu mai functioneaza asa cum te-ai fi asteptat. Cum le ingrijesti, asa le ai. Pentru curatarea discurilor de de frana, a componentelor hidraulice sau a motoarelor, foloseste acest spray degresare frane Motip 750 ml de calitate superioara. Te va surprinde, caci curata in profunzime, nu lasa reziduuri si are si proprietati anticorozive.

Folosind produse de cea mai buna calitate, prelungesti durata de viata a utilajului tau si ii imbunatatesti performantele. Ori de cate ori ai nevoie de piese de schimb sau consumabile pentru masinaria ta, apeleaza cu incredere la noi, caci avem o gama generoasa de astfel de produse, atent selectionate, pentru a-ti putea intretine impecabil utilajul. Suna-ne si afla mai multe despre nevoile sale! Specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Spray degresare frane Motip 750 ml - pentru o functionare impecabila!
Ca sa-ti mentii franele in perfecta stare, trebuie sa le ingrijesti corespunzator. Acest spray degresare frane Motip 750 ml indeparteaza uleiurile, grasimile si lubrifiantii resinificati de pe balamale si articulatii. Poate fi folosit pentru curatarea franelor, a ambreiajului sau a flanselor de transmisie, asigurand astfel acestor componente un mediu prielnic unei functionari impecabile. Componentele metalice curatate si uscate pot fi imediat folosite. Asigura-te, totusi, ca nu aplici acest spray pe suprafete adezive.

Ai intrebari? Pune-ne la incercare!
Orice nelamurire ai avea in legatura cu intretinerea masinariei tale, suntem pregatiti sa-ti raspundem. Stim cat de important este sa ai acces rapid la informatiile si solutiile necesare pentru a-ti intretine impecabil utilajul si a scapa de napasta defectiunilor neprevazute. Contacteaza-ne si te vom invata ce, cum si cand sa faci pentru a te bucura mult timp de performantele utilajului tau. Caci sfatul potrivit in momentele-cheie te poate scuti de multe neplaceri.

Promptitudinea este esentiala pentru noi, cum este si pentru tine, de aceea ne vom misca foarte rapid si iti vom livra acest spray degresare frane Motip 750 ml in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online si ne punem in miscare.

Aspect: lichid transparent, clar
Interval temperatura: 10-25 C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura