Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 750-105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
7GC1M3VY-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o reparatie rapida si eficienta, nu trebuie sa cauti mai departe decat oferta noastra pentru un rulment diferential Dana Spicer 750-105 Fie ca ai probleme cu perechea de rulmenti sau doresti sa previi eventualele defectiuni, piesele noastre sunt mereu la indemana ta. Apeleaza la serviciile noastre si vei avea garantia ca masina ta va functiona la parametrii optimi in cel mai scurt timp posibil. Iar daca vrei sa ai siguranta ca produsele sunt pastrate corespunzator, le poti ridica personal de la noi. Vino sa vezi de ce suntem un furnizor de incredere pentru piese de schimb!

Vrei sa stii ce este atat de special la acest rulment? Ei bine, este o adevarata capodopera, fabricata cu atentie si precizie de catre cei mai priceputi meseriasi din lume. Daca esti un cunoscator al utilajelor grele, cu siguranta ai auzit deja de el. Nu e de mirare ca multi dintre clientii nostri ne suna tocmai pentru acest produs. Si poate ar trebui sa ne suni si tu daca vrei sa-ti asiguri functionarea optima a utilajului tau. Dar nu e vorba doar de calitate. E vorba si de pret. Iar raportul calitate pret la acest rulment este pur si simplu unbeatable!

Rulment diferential Dana Spicer 750-105 bate record dupa record!
Defectarea unui rulment nu poate fi intotdeauna prevenita. De exemplu, aproximativ 16% dintre rulmenti se defecteaza prematur din cauza montarii incorecte, chiar inainte de utilizarea efectiva. Aproximativ 50% dintre rulmenti se defecteaza din cauza lubrifierii deficitare sau contaminarii. Din acest motiv, etansarile rulmentilor sunt foarte importante. Acestia sunt expusi zilnic la praf, apa, noroi, fibre de diferite texture ori murdarie. Patrunderea acestor materiale in rulment este strict interzisa. Chiar si o particula de nisip este mult mai mare decat filmul de lubrifiere a rulmentului. Este bine sa cunosti toate aceste lucruri pentru po exploatare corecta a utilajului.

Avem servicii premium pentru tine! Gratuit!
Sunteti fara indoiala un lider si un om cu un simt al datoriei remarcabil. Lucrurile stau astfel pentru ca nu va opriti niciodata din a cauta si a lucra cu furnizori de piese de schimb de inalta calitate. Iar ACN Piese Utilaje a devenit unul dintre partenerii dumneavoastra de incredere. In momentele critice, stiti exact ce sa faceti - apelati la serviciul nostru de consultanta si alaturi de expertii nostri in piese de schimb, identificati componentele potrivite. Oferim schimburi de informatii gratuite, iar un antreprenor inzestrat nu ar trece niciodata cu vederea o astfel de oportunitate!

La ACN Piese Utilaje, suntem constienti ca increderea clientilor nostri se castiga doar prin fapte, nu prin cuvinte goale. De aceea, ne asiguram ca la sosirea pachetului cu acest rulment diferential Dana Spicer 750-105 pe care l-ai comandat, vei beneficia nu doar de produsul de calitate, ci si de un certificat de garantie. Garantia noastra este valabila timp de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, astfel incat sa fii cu adevarat linistit ca ai achizitionat un produs de inalta calitate si durabil.

Daca ai avea privilegiul sa ne vizitezi acasa, la Jilava, ai crede ca ai nimerit intr-un vestiar de jucatori de volei, datorita numarului mare de solicitari cu care ne confruntam zilnic si pe care le rezolvam in stil de mari campioni. Suntem echipa castigatoare si ne asiguram ca fiecare livrare este un punct castigat pentru noi si pentru clientii nostri. Pentru orice, cauta-ne utilizand datele din contact.

Cand vine vorba de reparatia masinii tale, este important sa faci alegeri inspirate si sa te asiguri ca piesele de schimb sunt montate in mod corespunzator. De aceea, iti recomandam sa nu iti asumi riscuri si sa soliciti ajutorul unui mecanic profesionist. In felul acesta, vei avea garantia ca piesa va fi instalata corect si va functiona la parametri optimi.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura