Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray degresare frane granit 600 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Granit
Cod produs
4HD9XZQ3-AT
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti randament maxim din partea utilajului tau, ofera-i acestuia o intretinere impecabila si te vei bucura de cele mai bune rezultate. Cu acest spray degresare frane Granit 600 ml mentii curate si sanatoase componentele utilajului tau, caci inlatura eficient reziduurile ramase in urma folosirii lubrifiantilor sau altor grasimi necesare acestora. Este un detergent pe baza de solventi cu o capacitate maxima de curatare, de mare folos masinariei tale.

Ia-o cu un pas inaintea defectiunilor si vei scapa de intreruperi neprevazute. Gasesti la noi produsele de care utilajul tau are nevoie pentru a se mentine in forma vreme indelungata. Nu-ti fa griji daca nu stii ce sa alegi sau daca nu intelegi ce-ti cere. Specialistii nostri iti vor deslusi limbajul sau si iti vor furniza informatii pretioase pentru o buna intretinere a acestuia. Suna-ne!

Spray degresare frane Granit 600 ml - pentru o functionare impecabila!
Ca sa-ti mentii franele in perfecta stare, trebuie sa le ingrijesti corespunzator. Acest spray degresare frane Granit 600 ml indeparteaza uleiurile, grasimile si lubrifiantii resinificati de pe balamale si articulatii. Poate fi folosit pentru curatarea franelor, a ambreiajului sau a flanselor de transmisie, asigurand astfel acestor componente un mediu prielnic unei functionari impecabile. Componentele metalice curatate si uscate pot fi imediat folosite. Asigura-te, totusi, ca nu aplici acest spray pe suprafete adezive.

Ai intrebari? Pune-ne la incercare!
Orice nelamurire ai avea in legatura cu intretinerea masinariei tale, suntem pregatiti sa-ti raspundem. Stim cat de important este sa ai acces rapid la informatiile si solutiile necesare pentru a-ti intretine impecabil utilajul si a scapa de napasta defectiunilor neprevazute. Contacteaza-ne si te vom invata ce, cum si cand sa faci pentru a te bucura mult timp de performantele utilajului tau. Caci sfatul potrivit in momentele-cheie te poate scuti de multe neplaceri.

Promptitudinea este esentiala pentru noi, cum este si pentru tine, de aceea ne vom misca foarte rapid si iti vom livra acest spray degresare frane Granit 600 ml in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online si ne punem in miscare.

Detergent pe baza de solventi
Aspect: lichid transparent, clar
Trimite mesaj
Din Gura in Gura