Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 426F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426F
Cod produs
N4WDZ6EH-RA
Out Of stock
Descriere
Ai incredere in noi, se vor vedea rezultatele! Aceasta pompa de apa buldoexcavator Caterpillar 426F este inca o piesa pe care o gasesti in depozitul nostru, o piesa de o reala calitate, rezistenta si fiabila. Este important sa iti indrepti atentia catre piese de top, astfel nu o sa mai pierzi timp pretios tot schimband piesele de calitate slaba. Alaturi de noi vei gasi mereu cele mai bune produse, durabile si de incredere, iar una dintre aceste piese este chiar aceasta pompa de apa, special realizata pentru buldoexcavatoare! Atunci cand pompa de apa se defecteaza complet, nu va putea circula lichid de racire prin blocul motorului. Acest lucru are ca rezultat o situatie de supraincalzire si, daca nu este reparata sau inlocuita rapid, poate provoca daune suplimentare motorului!

O pompa de apa buldoexcavator Caterpillar 426F este un articol de incredere!

O astfel de componenta este una vitala. Pompa de apa a unei masinarii foloseste palele rotorului si forta centrifuga pentru a deplasa lichidul de racire prin diferitele pasaje si furtunuri care alcatuiesc sistemul de racire! Este, asadar, un produs de maxima importanta pentru utilajul tau, care ii asigura acestuia o buna functionare.

Un serviciu de marca te va duce departe!

Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Aceasta pompa de apa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! Pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 426F este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Fiindca ai un asa articol calitativ, asigura-i si un montaj executat asa cum trebuie! Asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura