Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru autogreder Caterpillar 140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 140
Cod produs
GVF8IDL4-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa autogreder Caterpillar 140 este in topul celor mai performante piese de schimb, avand un plus de rezista!  O poti monta si pe Bobcat 140GC! Pompa aceasta este o echivalenta stabila si certificata! Iti prezentam un articol sigur si performant de care vehiculul tau are nevoie pentru a putea functiona corect! Iti sugeram o piesa in care iti poti pune toata increderea. Fiabila si rezistenta, ea este o solutie optima care va garanta ca utilajul tau se va comporta ca la prima tinerete. Poti sa fii sigur ca alaturi de noi vei gasi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, iar unul dintre aceste produse este chiar acest brat dedicat autogrederului tau!

Aceasta pompa de apa autogreder Caterpillar 140  este un articol de incredere!

Pompa de apa este produsul de maxima necesitate pentru utilajul tau, fara de care acesta din urma nu ar putea functiona. Evita, asadar, supraincalzirea motorului si achizitioneaza acum   aceasta pompa echivalenta de cea mai buna calitate!

Consultanta gratuita - stii ce produs ti se potriveste!

Increderea in partenerii cu care colaborezi este o stare pe care o ai la purtator, fiindca stii ca noi vedem extrem de multe detalii, iar experienta notabila a angajatilor si calitatea pieselor din depozit fac toata diferenta!

O pompa ca aceasta vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrarea produselor noastre se face corect si rapid! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente stresante! O pompa de apa pentru autogreder Caterpillar 140 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice:

- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura