Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Massey Ferguson 061249R1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 061249R1
Cod produs
KTRZ9XL1-ES
Out Of stock
Descriere
Ce ar fi afacerea ta fara utilajele pe care le detii? Daca te-ai lovit deja de momentele in care un utilaj a cedat, stii raspunsul la aceasta intrebare. Masinariile tale sunt concepute astfel incat sa te ajute in realizarea activitatilor grele de pe teren. Adevarul este ca, fara acestea, afacerea ta nu ar mai exista, deoarece puterea utilajelor nu poate fi inlocuita cu forta fizica a omului. Pentru a te asigura ca totul merge ca pe roate, iti sugeram sa achizitionezi un rulment butuc Massey Ferguson 061249R1 calitativ. Aceasta piesa, impreuna cu cele pe care le gasesti pe site-ul nostru la un pret exeptional, te vor ajuta sa detii cele mai performante masinarii.

Stim cat de mult iti place sa fii pe teren si sa iti desfasori activitatea. De aceea, ne focusam pe rezistenta si durabilitate atunci cand vine vorba de piesele noastre. Carraro este unul dintre cele mai renumite astfel de brand-uri, deoarece sunt testate si laudate de antreprenorii din toata lumea. Poti intra si tu pe platforma noastra online pentru a-ti alege produsele preferate! Ia legatura cu noi te fiecare data cand ai intrebari legate de piese sau cand vrei sa te asiguri ca le alegi pe cele potrivite pentru masinariile tale!

Rulment butuc Massey Ferguson 061249R1 este sinonim cu performanta!

Rulmentul butuc are un rol esential in functionarea grupului reductor. De ce? Acesta asigura atat transferul optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii. Datorita faptului ca utilajul tau nu ar putea functiona fara aceste piese de legatura, este foarte impoartant sa le acorzi atentia cuvenita si sa le inlocuiesti la timp.

Profita de consultanta gratuita!

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Rulment butuc Massey Ferguson 061249R1 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest rulment butuc Massey Ferguson 061249R1 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie.

Specificatii tehnice:
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura