Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF3650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF3650
Cod produs
COKGTZ7R-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru desfasurarea activitatilor tale in conditii optime, alege sa montezi pe utilaj doar piese de origine! Acest rulment butuc Massey Ferguson MF3650 este un reper original. Carraro l-a produs in atelierele sale, cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Otelul este extrem de rezistent si piesa obtinuta este definitia fiabilitatii. Montarea rulmentului pe puntea din fata a tractorului va ajuta la diminuarea frictiunii din timpul deplasarii. Bineinteles, grupul reductor va putea functiona in conditii optime.

Probabil mai ai intrebari si este firesc sa fie asa. Stim cat de important este sa fii informat atunci cand faci o achizitie. Noi iti oferim consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand ai nevoie. Ne poti suna sau ne poti scrie pe mail, Whatsapp sau direct in formularul de pe site. Iti va raspunde prompt un consultant tehnic. De aici, esti pe maini bune si tu si utilajul. Echipa noastra este formata doar din specialisti care sunt foarte pregatiti in domeniu. Iar daca doresti, ei iti pot prezenta si alte servicii extrem de utile create de compania noastra.

Rulment butuc Massey Ferguson MF3650 - pret foarte bun de achizitie!

Un rulment este format dintr-un set de role cilindrice de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii. Butucul uneste roata de restul utilajului. Rolele sunt lubrifiate tot timpul. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci acestea se freaca unele de altele, se uzeaza, iar rulmentul nu mai are mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF3650 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc Massey Ferguson MF3650 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura