Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF4265

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF4265
Cod produs
EMFJKYWL-IA
Out Of stock
Descriere
Mereu le aducem clientilor cele mai bune optiuni in materie de piese de schimb pentru utilajele lor. Acest rulment butuc Massey Ferguson MF4265 este vedeta zilei! Este un reper original Carraro! Executat cu responsabilitate si dorinta de a oferi clientilor maximul posibil! Ai eficienta crescuta datorita prelucrarii excelente si rezistenta maxima datorita materialului ales. Componenta de origine va creste performanta tractorului tau prin faptul ca va scadea frictiunile din timpul deplasarii. Greutatea va fi transferata corect catre rotile echipamentului asigurand functionarea grupului reductor.

In general, specialistii indeamna la achizitia de piese originale pentru remedierea avariilor. Acestea sunt realizate in conformitate cu standardele in vigoare si ofera siguranta in timpul exploatarii utilajului. Este adevarat ca au un cost mai mare, dar si rezistenta creste, iar eficienta aduce performanta. Alege acest rulment butuc pentru puntea din fata a tractorului si nu vei regreta alegerea facuta! Bonus pentru toti clientii care vin la noi: consultanta tehnica gratuita! Asadar, contacteaza-ne!

Rulment butuc Massey Ferguson MF4265 - alege un reper original Carraro!

Un rulment este format dintr-un set de bile de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii, acesta din urma legand roata de restul utilajului. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF4265 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment butuc Massey Ferguson MF4265 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura