Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 8530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Frutteti 8530
Cod produs
3W4P6NYD-IA
Out Of stock
Descriere
La ACN avem pregatite oferte de nerefuzat! Pompa de alimentare Landini Frutteti 8530 face parte din acele oferte pe care nu le poti rata! Este o piesa de schimb remarcabila din gama aftermarket, dar cu adevarat unu la unu cu originalul. Pompa mecanica este actionata de axul cu came si este fara discutii, un model care a ridicat stacheta pieselor alternative. Performanta tractorului nu va mai fi ceva greu de atins. Tractoarele Landini Frutteti 8530F si Landini Frutteti 8530L sunt compatibile si permit inlocuirea cu acest model de pompa de combustibil.

Solicita oferta consultantilor si convinge-te ca producatorul ei european chiar a facut o componenta de toata lauda. Vei avea si certificat de garantie, iar o-ringul este inclus in pret. Acest element este esential la etansarea corpului pompei de blocul motor. Cu siguranta mai doresti detalii si te sfatuim sa stai de vorba cu un specialist care sa te asiste tehnic. Nu te ingrijora ca trebuie sa platesti ceva in plus. Nu costa absolut nici macar un leu consultanta tehnica gratuita!

Pompa de alimentare Landini Frutteti 8530 - este recunoscuta calitatea acestei piese!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia in ceea ce priveste pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 8530 se acorda pentru o perioada de 12 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Pompa de alimentare Landini Frutteti 8530 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura