Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 6530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Frutteti 6530
Cod produs
VKYR5INJ-IA
Out Of stock
Descriere
Daca poti sa ai cele mai bune piese de schimb si preturi mici, de ce nu? Pompa de alimentare Landini Frutteti 6530 ar trebui sa fie alegerea ta! Este o piesa de calitate superioara pentru ca asa sunt si materialele din care este produsa. Ea se fabrica in Uniunea Europeana cu respectarea tuturor standardelor. ACN este prim importator si ne permitem sa o avem in oferta la un pret promotional, mult mai mic decat cel al pietei actuale. Ai inclusa in oferta si garnitura de etansare dintre corpul pompei si blocul motor.

Pompa mecanica, actionata de axul cu came, ofera compatibilitate cu tractorul tau. Daca ai vreunul din modelele de tractor Landini Frutteti 6530F, Landini Frutteti 6530L sau Landini Frutteti 6530V, atunci poti monta aceasta pompa fara griji. Va functiona numai bine! Cere oferta si nu intarzia sa plasezi o comanda. Iti expediem in cel mai scurt timp piesa exact la adresa pe care ne-o mentionezi. Nu ezita sa ne soliciti si montajul, e bine sa fie facut de profesionisti!

Pompa de alimentare Landini Frutteti 6530 - cel mai simplu pas catre performanta!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 6530 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 12 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Landini Frutteti 6530 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura