Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 7530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Frutteti 7530
Cod produs
ERIB20UF-IA
Out Of stock
Descriere
Nu pierde timp cautand pe alte site-uri, aici este piesa de care ai nevoie! Pompa de alimentare Landini Frutteti 7530 este cea pe care o cautai, dar nu stiai! Iti spunem noi ca faci cea mai buna afacere daca o comanzi acum! Iti va fi expediata in doar 24 de ore. O vei primi insotita de certificat de garantie si de un o-ring. O-ringul serveste la etansarea dintre corpul pompei si blocul motor. Pompa mecanica este actionata de axul cu came si functioneaza impecabil. Ea se produce in Uniunea Europeana si te asiguram ca in componenta ei sunt doar materiale atent alese.

Produsul obtinut este cu adevarat eficient si face fata zilelor grele de munca la care iti supui tractorul. Este perfect compatibila cu el. Tractoarele Landini Frutteti 7530F si Landini Frutteti 7530L pot fi posesoarele fericite ale acestui model de pompa de combustibil. Specialistii recomanda sa schimbi si filtrul de motorina cand inlocuiesti piesa. Ii cresti performanta si ii prelugesti durata de exploatare. Despre ofertele noastre la filtre poti intreba un consultant. Departamentul tehnic iti ofera consultanta gratuita mereu!

Pompa de alimentare Landini Frutteti 7530 - eficienta maxima pentru tractorul tau!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Frutteti 7530 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre pompa de alimentare Landini Frutteti 7530 pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura