Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Commer Commando Serie 100 RG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Commer Commando Serie 100 RG
Cod produs
X6LOUKIS-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa alimentare Commer Serie 100 RG este esentiala pentru buna functionare a camionului tau. Nu ai cum sa faci un metru cu el fara o pompa de combustibil functionala. Poate sa-l impingi, hai ca suntem curiosi sa o vedem si pe asta! Am glumit, decat sa ne tinem de goange, mai bine iti povestim despre pompa din oferta noastra. Este produsa in Europa, iar producatorul sau, care este unul de renume in fabricarea modelelor de pompa alternative, iti ofera certificat de garantie valabil un an pentru acest produs.

Probabil nu vei avea nevoie de el, caci aceasta pompa mecanica este recomandata de toti specialistii si mecanicii pe care i-am intalnit. Pretul este foarte bun, merita sa profiti de el, cu atat mai mult cu cat el include si o-ringul care se foloseste la etansarea pompei de blocul motor. Cu siguranta mai doresti sa afli detalii si cu siguranta sunt destule sfaturi pe care ti le putem da pentru a-ti ingriji bine camionul. Ne poti suna oricand doresti in zilele lucratoare, ai mereu posibilitatea sa te folosesti de consultanta gratuita ca sa ai acces la specialistii tehnici ai echipei noastre.

Pompa alimentare Commer Serie 100 RG - acest model este desavarsit!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru camion Commer Commando Serie 100 RG se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 12 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Pompa alimentare Commer Serie 100 RG va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura