Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Clark 994142

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Clark 994142
Cod produs
LMAD5IY7-IA
Out Of stock
Descriere
Cat de important este pentru tine sa ai un utilaj bine pus la punct? Iti stim raspunsul deja! Depinzi de el in activitatea ta, iar acesta este motivul pentru care te afli azi pe site-ul nostru incercand sa gasesti o solutie pentru a-l repara cat mai rapid. Pompa de alimentare Clark 994142 este cea pe care o cauti! Ti-o recomandam cu toata increderea, caci se fabrica la standarde inalte de calitate in Uniunea Europeana. Are in componenta materiale foarte bune ce ii asigura o functionare performanta pe termen lung.

Pretul foarte bun te va convinge sa o achizitionezi, mai ales ca este inclus si o-ringul de etansare al pompei de blocul motor. Piesa ti se va livra in aproximativ 24 de ore pentru ca este deja in posesia noastra si nu vei astepta saptamani intregi ca sa definitivezi reparatia. In cazul in care esti interesat de montaj, esti bine venit sa ne suni! Cand iei legatura cu noi, primesti de fiecare data consultanta tehnica gratuita. Vei primi orice detaliu despre piesa sau sfaturi despre intretinerea corecta a ei si a utilajului.

Pompa de alimentare Clark 994142 - alimenteaza optim motorul cu motorina!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare Clark 994142 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Clark 994142 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura