Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vaselina Repsol Grasa Molibgras EP 2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Repsol
Cod produs
I5Q7MPYL-SC
Out Of stock
Descriere
Nu-i deloc placut sa ramai in pana de gresare cand ti-e lumea mai draga. Insa, din fericire, problema se poate rezolva super rapid si eficient. Asigura-te ca ai la indemana aceasta vaselina Repsol Grasa Molibgras EP 2 este un produs fara de care atmosfera in cadrul unui mecanism ar fi mai incandescenta decat de obicei. Intr-un context in care diferite forte de frecare pot ameninta in mod serios buna functionare a acestuia, vaselina noastra poate reprezenta un binevenit ajutor. Pentru ca ne pricepem la domeniul pieselor de schimb, iti recomandam sa te lansezi intr-o colaborare cu noi!

Toti visam cu ochii deschisi. Unii ne dorim sa sa ii sarutam mana doamnei Maia Morgernstern. Altii ne dorim sa sa ne vada si pe noi odata mama la televizor, dar nu la emisiunea “Reflector”.  Sigur, altii ne dorim sa scapam de notorietate. Este greu sa transformi un vis in realitate, dar nu exista viata fara sa ai macar unul pe care sa-l urmezi. Incearca fii perseverent si muncitor. Sa crezi intotdeauna in puterile tale si sa nu spui niciodata “cedez!”.  Noi asa suntem. Mergem inainte catre visele noastre. Si, sa stii, poate nu e mereu prin preajma un campion, dar ia de la noi aceasta vaselina pentru ca ai langa tine un echipament de campion!

Vaselina Repsol Grasa Molibgras EP 2 - sange din sangele ACN
Aceasta vaselina Repsol Grasa Molibgras EP 2 este un consumabil bazat pe tehnologie de ultima generatie. Cumuleaza o multime de calitati, cum ar fi: ofera o protectie maxima mecanismelor unde este distribuit, vascozitatea sa il face foarte adaptabil, atat la temperaturi ridicate, cat si la cele scazute, este perfect compatibil cu orice tip de mecanism fie ele sasiu, ax sau utilaj greu. Contine aditivi anti-oxidanti si anti-corozivi care ii multiplica performanta, ceea ce il face sa ofere are o protectie ridicata impotriva uzurii. Si nu uita ca fasolea nu se mananca fara lingura. Asadar, iti trimitem si o pompa de gresare. Buna, bine etansata, care patrunde in cele mai intime locuri ale mecanismului.

ACN te sustine si cu vaseline
Nu ezita sa ii contactezi pe consultantii nostri atunci cand mecanismul, in functionarea si intretinerea caruia esti implicat, simte nevoia unui refreshment general. Sigur acesta are nevoie de o portie noua de vaselina Repsol.  Vei primi de la ei recomandarea utila care este complet gratuita. Te vor indemna sa-ti cunosti mai bine echipamentul (oricare si oricum ar fi el) si felul in care acesta ar trebui exploatat si intretinut.  Avem idei multe, avem idei bune. Nu te costa nimic, doar un apel.

Livrare
Imediat ce comanda a fost confirmata comanda, aceasta vaselina Repsol Grasa Molibgras EP 2 ajunge la destinatie in maxim 24 de ore, indiferent in ce colt al tarii te afli. Vei plati doar dupa ce intri in posesia produsului. Desfaci si verifici. Lucram cu firme de curierat serioase. Bineinteles, daca ai drum prin Bucuresti sau prin apropiere, poti ridica bidonasele cu vaselina chiar din depozitul nostru. Spune-ne doar cum ti-e mai ok, si te invitam sa utilizezi datele din contact.

Specificatii tehnice:
• culoare maro-verzui
• consistenta NLGI-2
• plaja de temperaturi de aplicare: de la -10 C pana la 120 C
• cantitate - 400g
Trimite mesaj
Din Gura in Gura