Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Volvo BL71

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL71
Cod produs
K6PYIHUX-AS
Out Of stock
Descriere
Tocmai ai gasit modalitatea prin care utilajul tau sa performeze in conditii optime, fara intreruperi! Depozitul nostru este gazda celor mai celebre accesorii tehnice care provin din game de renume precum Carraro! Tot de acolo provine si acest pinion planetar Volvo BL71 original! Este o piesa care iti va ajuta masinaria sa functioneze in mod ideal, o piesa care face fata si conditiilor dificile de lucru!
Traieste conform viselor tale, nu dupa fricile tale! Stim ca acest domeniu include si situatii imprevizibile care sa-ti taie elanul uneori, insa nu lasa ca acestea sa devina impedimentul in calea reusitei tale! De indata ce ti-ai stabilit visele, tine-te cu dintii de ele! Noi iti vom transmite motivatia si puterea necesara! Avem o intreaga echipa de agenti care sa-ti puna afacerea pe picioare si care sa te indrume catre cea mai buna metoda de intreprindere!

Cu acest pinion planetar Volvo BL71 vei intelege si testa adevarata calitate!
Pentru ca un produs prelucrat cu responsabilitate, de ingineri de renume nu are cum sa dea gres! Acest pinion planetar Volvo BL71 se va ridica la nivelul dorintelor si descrierii sale si va asigura transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale pe o durata indelungata! O piesa originala construita din metal, cu tratament termic pentru opunerea in fata uzurii!

Stai aproape de noi! Ai multe de auzit!
Tot ceea ce asimilam trebuie sa impartasim cu cei ce vor sa cunoasca performanta absoluta! Esti unul dintre pretendentii la succes? Atunci apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si hai sa afli cele mai recente actualizari de pe piata tehnica! In prima instanta ne vom asigura ca ai facut alegerea potrivita a piesei in concordanta cu modelul utilajului tau. Ulterior vom vedea ce metode putem imbina pentru a-ti crea propriul work style care sa-ti devina rutina!

Ce este aceasta garantie? Este modul prin care iti poti proteja investitia! Fiecare produs beneficiaza de aceasta garantie! Acest pinion planetar pentru buldoexcavator Volvo BL71 se bucura de garantie timp de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica.

Nu ne-am ierta-o daca te-am tine pe loc! De aceea functionam la capacitate maxima si ne vom pune in miscare de indata ce primim solicitarea ta! Acest pinion planetar Volvo BL71 va porni instant catre tine si va ajunge la usa ta in numai 24 de ore! Asteptam cu drag apelul tau sau cererea completata pe site!

Aceasta este o etapa relevanta, daca nu chiar cea mai relevanta! Este etapa care inchide acest proces de achizitie! Fa-o sa merite! Calitatea unei piese poate fi cu usurinta estompata daca nu beneficiaza de o manopera pe masura sa! Iti putem indica noi un atelier special pentru montaj din apropierea ta! Doar asigura-te ca asamblezi piesa in prezenta unui specialist!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura