Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru tractor Case 580SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SR
Cod produs
S4J6TYNM-AT
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau are nevoie de frane bune ca sa poata functiona in parametri optimi, oferindu-ti randamentul pe care il astepti de la el. Verifica periodic cum stai cu lichidul de frana, iar daca remarci un nivel scazut al acestuia, mai mult ca sigur ca s-au detriorat garniturile cilindrilor. Solutia? O avem aici, acum! Acest cilindru frana tractor Case 580SR este extrem de rezistent si de fiabil - un produs original CNH de calitate superioara, numai bun pentru utilajul tau. Cu o piesa de asa calibru, te vei bucura multa vreme de un sistem de franare super eficient.

Iar cand mai vine momentul sa inlocuiesti vreo piesa, te poti baza pe noi. Vei gasi la noi o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor, ca sa poti depasi rapid orice obstacol, cu rezultate durabile. Este esential sa pui accent pe calitate cand vine vorba de intretinerea utilajului tau, ca sa poti lucra nestingherit, fara intreruperi nedorite. Hai sa te invatam ce, cum si cand sa faci ca sa-ti mentii utilajul in perfecta stare de functionare, prelungindu-i durata de viata. Suna-ne! Avem o echipa de specialisti pe care poti sa-i iei la intrebari.

Cilindru frana tractor Case 580SR - o alegere inteleapta pentru performanta indelungata!
In arhitectura utilajului tau, fiecare piesa isi are rolul sau bine definit. Ca piesele unui puzzle. Cand una lipseste sau da semne de uzura, ansamblul are de suferit. Acest cilindru de frana 87398198 imbunatateste performantele sistemului de franare, fiind o piesa importanta a sistemului de transmisie. Daca-i alaturi si lichid de frana original, iese o combinatie imbatabila, ce asigura o functionare optima a utilajului tau vreme indelungata.

Iti da cu virgula? Mai bine ne ceri ajutorul!
Stim ca nu-i chiar floare la ureche sa patrunzi in dedesubturile unui utilaj si n-ai de ce sa te simti neputincios cand nu reusesti sa deslusesti semnalele pe care ti le transmite. Iti traducem noi doleantele utilajului tau si identificam cea mai buna cale de a-l repune pe pozitii. Avem o echipa pasionata de utilaje si bine pusa la punct si teoretic si practic. Cand ai nevoie de ajutor, un simplu telefon te aduce mai aproape de rezolvare. In plus, poti face rost si de un plan de intretinere pe termen lung, adaptat nevoilor utilajului tau. Contacteaza-ne! Iti oferim consultanta gratuita!

N-ai de ce sa-ti faci griji. Pentru acest cilindru de frana pentru tractor Case 580SR beneficiezi de o garantie de 6 luni in cazul defectelor de fabricatie. Se intampla extrem de rar sa fie nevoie, dar pentru orice eventualitate, pastreaza certificatul de garantie si factura pe care le regasesti interiorul coletului.

Iti livram acest cilindru frana tractor Case 580SR super rapid, pentru ca stim ca l-ai vrea ieri, daca se poate. Tot ce ai de facut este ne suni sau sa soliciti o oferta online. Ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montajul este extrem de important pentru functionarea ulterioara a piesei de schimb. Daca n-ai chef s-arunci cu banii pe ferestra, apeleaza din start la un profesionist. Acesta va bifa toate aspectele necesare unei functionari optime, pe termen lung. Ia in calcul ca un montaj incorect poate compromite atat piesa in cauza cat si altele conexe. De ce sa risti? Daca nu stii la cine sa apelezi, iti trimitem noi niste mesteri priceputi. Da-ne de veste!

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura