Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc pentru tractor Agrale 565

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Agrale 565
Cod produs
DM14IPG8-RA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu poate rula corespunzator fara a avea la bord o componenta premiata, sigura si stabila, care sa asigure un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului si care sa asigure un rulaj optim pentru vehiculul in cauza. Ai ghicit, ne referim acum la un rulment butuc. Mai precis, iti recomandam acest rulment butuc tractor Agrale 565 ce are la baza doar cele mai bune materiale! Vehiculul tau are nevoie de astfel de piese de transmisie, si este de dorit ca ele sa fie performante si durabile! In depozitul nostru - lumea prietenoasa a pieselor de schimb pentru utilaje - vei gasi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, o compatibilitate perfecta cu vehiculul tau, de o rezistenta excelenta!

Un rulment butuc tractor Agrale 565 este un produs de incredere!

Iti prezentam o piesa de transmisie originala Carraro, prelucrata excelent si super fiabila! Aceasta componenta are rol esential in functionarea grupului reductor! Asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, cat si o frictiune mai scazuta in timpul deplasarii!

Servicii conexe de top!

Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! De acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un rulment butuc tractor Agrale 565 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un rulment butuc pentru tractor Agrale 565 este un produs grozav pentru utilajul tau. Daca esti decis in a-l achizitiona, poti sa depui o cerere. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sau te asteptam sa-ti ridici coletul chiar din depozitul nostru.

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura