Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz VW TL 774 F G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VW TL 774 F G12++
Cod produs
4IWDOBNH-AT
Out Of stock
Descriere
Ce te faci daca se incinge? Hmmm… depinde cine sau ce. Daca e vorba de motorul masinariei tale, zambetul zboara rapid, pentru ca nu-i de dorit o astfel de situatie. Nu de alta, dar motorul nu agreeaza caldura in exces, iar componentele sale sunt afectate de supraincalzire. Acest antigel roz VW TL 774 F G12 ++ este produsul care nu trebuie sa-i lipseasca motorului tau, pentru ca el inlatura surplusul de caldura, metinand un mediu prielnic functionarii acestuia. Tot el previne si inghetul, dar si coroziunea, gratie pachetului complex de aditivi. Un lichid de racire de inalta calitate, esential pentru utilajul tau!

Suntem la un apel telefonic distanta de tine! Vei gasi la noi cele mai bune solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea furniza informatii proaspete, sigure si eficiente despre nevoile utilajului tau. Suna-ne, vei economisi timp si bani! Iar utilajul tau va putea functiona la maximul sau potential vreme indelungata.

Antigel roz VW TL 774 F G12++ - un ajutor de nadejde!
Acest antigel roz VW TL 774 F G12++ este un lichid de racire special conceput pentru a asigura cresterea duratei de viata a motorului, protejandu-l de supraincalzire, de inghet si coroziune, prin intermediul pachetului special de aditivi si stabilizatori. Are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente.Asigura transferul rapid al caldurii, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea coroziunii si a inghetului.

Comunicarea este cheia!
Stim ca nu e intotdeauna usor sa gasesti cauza unei probleme tehnice, de aceea iti oferim consultanta gratuita. Astfel, poti rezolva mult mai rapid problemele. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor, e de-ajuns sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti si vom gasi cea mai buna solutie de remediere a problemei. Contacteaza-ne! Vei economisi resurse importante!

Stim ca ai nevoie de el cat mai rapid, de aceea iti vom livra acest antigel VW TL 774 F G12++ in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Ai si posibilitatea sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura