Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa electrica de alimentare JCB 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 416
Cod produs
74O2IA5U-RA
Out Of stock
Descriere
Ai cumva nevoie de o pompa de alimentare cu combustibil si nu stii care este cea mai buna varianta pentru utilajul tau? Iti doresti un produs rezonabil si accesibil la pret, dar care sa fie, totodata, si calitativ? Noi iti sugeram sa te indrepti catre aceasta pompa electrica de alimentare JCB 416 de foarte buna calitate, produsa in UE! In plus, o vei gasi mereu pe stoc, in depozitul nostru, intotdeauna la un click distanta! Nu e mereu usor sa alegi necesarul pentru utilajul tau! Piesele trebuie sa fie compatibile cu vehiculul pe care il exploatezi, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Pompa electrica de alimentare JCB 416 are atribute de exceptie!

Ce crezi? Daca vei inlocui pompa de alimentare veche si uzata cu cea pe care ti-o recomandam, si motorul tau va fi ca nou! Ti-am recomanda si sa ai grija la filtre! Ele vor ajuta noua componenta sa functioneze grozav!

Calitate inainte de toate!

Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Pompa de alimentare JCB 416 vine insotita de toate actele de care ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Pompa electrica de alimentare pentru vola JCB 416 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Asigura un debit de 140 litri/ora
Este fabricata in UE
Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura