Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel DAF 7400 Cartechnic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DAF 7400 Cartechnic
Cod produs
RLGD2SJW-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul masinariei tale are de infruntat temperaturi ridicate si n-are voie sa se supraincalzeasca, pentru ca atunci componentele sale ar fi serios afectate. Are nevoie de un lichid de racire adecvat nevoilor sale, iar noi avem solutia perfecta pentru el. Acest antigel DAF 7400 Cartechnic de inalta calitate nu-ti lasa motorul sa se incinga. Si nici sa inghete. Il protejeaza eficient si impotriva coroziunii. Un ajutor pretios pentru motorul utilajului tau, pentru ca il mentine sanatos mai multa vreme si il ajuta sa functioneze in parametri optimi.

Utilajul tau are nevoie de o intretinere impecabila pentru a functiona la maximul sau potential. Nu te speria, ca nu este atat de greu sa i-o oferi. Cand produsele pe care le folosesti sunt de cea mai buna calitate, acest lucru se vede la fiecare pas. Ti le punem noi la dispozitie oricand ai nevoie. Si iti mai oferim si suport tehnic, ca sa poti rezolva totul cu eforturi minime. Suna-ne!

Antigel DAF 7400 Cartechnic - pentru performanta indelungata!
Acest antigel DAF 7400 Cartechnic este potrivit pentru motoarele moderne, inclusiv cele din aluminiu sau din fonta ori din aliaje ale acestor metale, precum si pentru sistemele de racire din aluminiu ce contin si cupru, in motoarele cu ardere interna. Protejeaza eficient radiatoarele autovehiculelor pentru care sunt cerute produse ce nu contin silicati. Este un lichid de racire concentrat cu o durata lunga de viata, ce tine la distanta coroziunea si inghetul. Pentru maxima eficienta, iti recomandam un raport de amestecare de 1:1, de preferat cu apa dedurizata.

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Detaliile de ordin tehnic pot parea complicate de multe ori si e firesc sa apara chestiuni pe care ai vrea sa le vezi mai clar. Nu te lasam sa-ti prinzi urechile in amanunte, sintetizam esentialul si iti oferim solutii concrete, limpezi, tintite pe nevoile utilajului tau. Ca sa nu te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga, suna-ne oricand ai nevoie de ajutor. Consultanta este gratuita!

Timpul este pretios, de aceea ne vom misca super rapid. Vei primi acest antigel DAF 7400 Cartechnic cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Sau daca iti este mai usor, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -36Â C la un amestec de 1:1
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura