Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel ASTM D 3306 Type I4985 Cartechnic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ASTM D 3306 Type I/4985 Cartechnic
Cod produs
GTR1ECDH-AT
Out Of stock
Descriere
Fara antigel, ce s-ar face utilajul tau? Nu poti risca sa-l lasi nicio clipa fara protectia unui lichid de racire, caci consecintele n-ar fi prea frumoase. Iti recomandam un antigel ASTM D 3306 Type I/4985 Cartechnic de inalta calitate, concentrat, pentru a-i oferi maxima protectie utilajului tau impotriva supraincalzirii, a inghetului sau a coroziunii. Caci proprietatile sale multivalente fac din el un ajutor pretios pentru masinaria ta. Asigura un transfer rapid al caldurii, pentru a impiedica daunele asupra componentelor utilajului tau. Una peste alta, motorul masinariei tale se va simti cu adevarat rasfatat. Si va putea da randament maxim vreme indelungata.

Ori de cate ori te confrunti cu defectiuni tehnice, te poti baza pe ajutorul nostru. Contacteaza-ne si vom gasi impreuna cea mai buna cale de iesire din impas! Produsele noastre sunt alese pe spranceana, ca sa te poti bucura de performanta dorita. In plus, ca sa nu te stresezi prea mult, iti oferim suport tehnic. E mai simplu sa depistezi cauzele defectiunilor si remediile aferente cand te consulti cu specialistii nostri. Incearca!

Antigel ASTM D 3306 Type I/4985 Cartechnic - un ajutor de nadejde!
Acest antigel ASTM D 3306 Type I/4985 Cartechnic este potrivit pentru motoarele moderne, inclusiv cele din aluminiu sau din fonta ori din aliaje ale acestor metale, precum si pentru sistemele de racire din aluminiu ce contin si cupru, in motoarele cu ardere interna. Protejeaza eficient radiatoarele autovehiculelor pentru care sunt cerute produse ce nu contin silicati. Este un lichid de racire concentrat cu o durata lunga de viata, ce tine la distanta coroziunea si inghetul. Pentru maxima eficienta, iti recomandam un raport de amestecare de 1:1, de preferat cu apa dedurizata.

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Detaliile de ordin tehnic pot parea complicate de multe ori si e firesc sa apara chestiuni pe care ai vrea sa le vezi mai clar. Nu te lasam sa-ti prinzi urechile in amanunte, sintetizam esentialul si iti oferim solutii concrete, limpezi, tintite pe nevoile utilajului tau. Ca sa nu te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga, suna-ne oricand ai nevoie de ajutor. Consultanta este gratuita!

Timpul este pretios, de aceea ne vom misca super rapid. Vei primi acest antigel ASTM D 3306 Type I/4985 Cartechnic cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Sau daca iti este mai usor, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -36 C la un amestec de 1:1
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura