Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel Isuzu Cartechnic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISUZU Cartechnic
Cod produs
XIYA6BZ4-AT
Out Of stock
Descriere
Stiai ca nu-ti poti permite nici 5 minute de functionare a motorului fara antigel? Cilindrii sunt primii care au de suferit si, per ansamblu, functionarea motorului este periclitata. De aceea este esential sa mentii in permanenta un nivel optim al lichidului de racire. Supraincalzirea este nociva, foloseste acest antigel Isuzu Cartechnic si vei scapa de griji. Pentru ca tine departe si inghetul, dar si coroziunea. Are proprietati excelente in acest sens si o stabilitate ridicata la temperaturi inalte, ca sa te poti baza pe el in orice conditii.

Bine ai venit pe taramul nostru! Aici vei gasi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor agricole si celor din constructii. Dar si o echipa de specialisti care te va ajuta sa depasesti obstacolele. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, da-ne de veste! Vom gasi cele mai bune solutii pentru a te ajuta sa iesi din impas. Suna-ne!

Antigel ISUZU Cartechnic - un ajutor de nadejde!
Acest antigel ISUZU Cartechnic este esential pentru motorul utilajului tau. Asigura un transfer rapid al caldurii catre radiator, protejand eficent motorul de supraincalzire. Este potrivit pentru motoarele moderne, inclusiv cele din aluminiu sau din fonta ori din aliaje ale acestor metale, precum si pentru sistemele de racire din aluminiu ce contin si cupru, in motoarele cu ardere interna. Protejeaza eficient radiatoarele autovehiculelor pentru care sunt cerute produse ce nu contin silicati. Este un lichid de racire concentrat cu o durata lunga de viata, ce tine la distanta coroziunea si inghetul. Pentru maxima eficienta, iti recomandam un raport de amestecare de 1:1, de preferat cu apa dedurizata.

Vrei mai multe informatii? Contacteaza-ne!
Nu-i nevoie sa-ti mai bati tu capul. Cand vrei sa afli ceva, este suficient sa ne suni si sa ne expui pe scurt problema. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a-ti putea oferi solutii clare si eficiente, de ultima ora, pentru problemele tehnice pe care le intampini. Stai linistit, nu te costa nimic. Consultanta este gratuita!

Iti intelegem urgenta, astfel ca iti vom livra acest antigel ISUZU Cartechnic cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Sau daca iti este mai usor, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -36 C la un amestec de 1:1
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura