Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel Cummins CES 14603 Cartechnic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CUMMINS CES 14603 Cartechnic
Cod produs
BI0AH1C2-AT
Out Of stock
Descriere
Ce s-ar face motorul masinariei tale daca s-ar supraincalzi? Solicitarea este foarte intensa, are nevoie de protectie, caci daca e prea mare temperatura, componentele sale vor fi compromise si iti poti lua adio de la unele dintre ele. De aceea nu trebuie sa-i lipseasca un lichid de racire  de cea mai buna calitate, care sa se ocupe de acest impediment. Iar un antigel CUMMINS CES 14603 Cartechnic face mai mult de atat. Tot el protejeaza motorul impotriva inghetului si a coroziunii, creandu-i un mediu prielnic unei functionari optime.

Tine cont ca intretinerea utilajului tau este un aspect foarte important. Nu-ti place sa te trezesti ca te lasa balta utilajul in plina lucrare. Ia masuri din timp si vei preveni astfel de momente neplacute. Foloseste intotdeauna piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, prelungesti viata masinariei tale. Suna-ne, avem o echipa de specialisti pregatita sa raspunda solicitarilor tale si sa-ti furnizeze informatii pretioase despre nevoile utilajului tau!

Antigel CUMMINS CES 14603 Cartechnic - esential pentru utilajul tau!
Acest antigel CUMMINS CES 14603 Cartechnic este potrivit pentru motoarele moderne, inclusiv cele din aluminiu sau din fonta ori din aliaje ale acestor metale, precum si pentru sistemele de racire din aluminiu ce contin si cupru, in motoarele cu ardere interna. Protejeaza eficient radiatoarele autovehiculelor pentru care sunt cerute produse ce nu contin silicati. Este un lichid de racire concentrat cu o durata lunga de viata, ce tine la distanta coroziunea si inghetul. Pentru maxima eficienta, iti recomandam un raport de amestecare de 1:1, de preferat cu apa dedurizata.

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Detaliile de ordin tehnic pot parea complicate de multe ori si e firesc sa apara chestiuni pe care ai vrea sa le vezi mai clar. Nu te lasam sa-ti prinzi urechile in amanunte, sintetizam esentialul si iti oferim solutii concrete, limpezi, tintite pe nevoile utilajului tau. Ca sa nu te scarpini cu mana dreapta la urechea stanga, suna-ne oricand ai nevoie de ajutor. Consultanta este gratuita!

Timpul este pretios, de aceea ne vom misca super rapid. Vei primi acest antigel CUMMINS CES 14603 Cartechnic cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Sau daca iti este mai usor, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Bidon 5 litri
Protectie impotriva inghetului pana la -36 C la un amestec de 1:1
Nu contine silicati
Produs pe baza de etilglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura