Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de ulei pentru excavator Volvo EW150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EW150
Cod produs
ZME5B4PV-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa-ti vezi excavatorul mai puternic si capabil sa functioneze la maxim, atunci cauta-i piese de schimb de calitate! Pompa de ulei excavator Volvo EW150 se afla in depozitul nostru si este importata din Europa. Producatorul ne asigura ca este o piesa care prezinta calitati extraordinare. Motorul tau o va primi cu bratele deschise pentru ca depinde de functionarea ei corecta. Investeste o suma extrem de mica si obtine un produs care este unu la unu cu cel original!

Vrei sa stii care sunt motivele pentru care contractarea unui serviciu de mentenanata este o masura “sanatoasa” pentru dezvoltarea afacerii tale? Printre avantajele de baza ale utilizarii indelungate a mentenantei sunt de mentionat: marirea fiabilitatii intregului utilaj si micsorarea costului de inlocuire a pieselor de schimb. Acestea aduc, implicit, micsorarea timpilor de stagnare a utilajelor. Mda, e “sanatos” sa ai un utilaj “sanatos”! Vino la ACN Piese Utilaje si ti-l facem ca nou!

Pompa de ulei excavator Volvo EW150 - ai grija la consumabilul pe care i-l oferi!

Componentele motorului sunt mecanice, miscarea relativa dintre acestea se realizeaza pe baza de frecare. De aceea, pentru reducerea fortei pe suprafata de contact se creeaza o pelicula de ulei cu rol de lubrifiant, dar si pentru a contribui la evacuarea caldurii. Pompa de ulei este parte a sistemului de ungere dintr-un motor termic impreuna cu rezervorul de ulei, filtrul de ulei si conductele. O lubrifiere incorecta va duce la cresterea rezistentei si la frictiuni la nivelul componentelor motorului, ducand la calarea motorului in timpul rularii.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de ulei excavator Volvo EW150 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o pompa de ulei pentru excavator Volvo EW150 isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura