Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de ulei pentru excavator Volvo EW130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EW130
Cod produs
JUXGHCTB-IA
Out Of stock
Descriere
Contribuim si noi la succesul afacerii tale aducandu-ti mereu piese de schimb de calitate! Pompa de ulei excavator Volvo EW130 este piesa propusa in cazul in care cea de pe utilajul tau nu mai functioneaza optim. Realizarea ei in Europa ne asigura ca este o varianta aftermarket de mare calitate. Echipamentul tau va dovedi eficienta si randament crescut in fata provocarilor la care il supui. Comanzi un produs exceptional si platesti extrem de putin! Cat despre livrare, iti spunem ca maine ai putea deja sa montezi pompa de ulei daca te grabesti si o comanzi azi.

Toate utilajele grele functioneaza cu ulei si, asa cum schimbi periodic uleiul din masina ta, va trebui sa il schimbi si la excavator, mai ales dupa o perioada in care l-ai solicitat intens. Daca apelezi la servicii de mentenanta, ai scapat de problema asta pentru ca vei avea profesionisti care sa se ocupe de asta fara sa fie nevoie sa mai faci tu altceva. Un lucru foarte bun de altfel, pentru ca nu trebuie sa iti mai bati capul cu uleiul de care ai nevoie si cu modul in care trebuie inlocuit. Contacteaza-ne si afla detalii despre serviciul de mentenanta!

Pompa de ulei excavator Volvo EW130 - da-i un ulei bun pe care sa-l pompeze cu placere!

Pompa de ulei este cea mai importanta componenta mecanica prezenta si este esential ca motorul tau sa ramana sanatos. Pompa de ulei este piesa unui vehicul care are rolul de a alimenta cu ulei diferite parti ale motorului, aceasta fiind o parte importanta a sistemului de ungere a motorului. Sistemul de distributie poate fi considerat drept forta vitala a motorului. Este format din mai multe componente pentru care pompa trebuie sa asigure un flux corespunzator de ulei. O pompa avariata va face ca presiunea uleiului sa scada si utilajul nu va mai functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de ulei excavator Volvo EW130 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna pompa de ulei pentru excavator Volvo EW130 daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura