Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz G12 Seat TL 774-D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
G12 Seat TL 774-D
Cod produs
OCL6A2NT-AT
Out Of stock
Descriere
Caldura mare, mon cher! La motor! Nu-l poti lasa sa se incinga, da-i cu antigel si racoreste-l! Avem noi unul de cea mai buna calitate, extrem de stabil la temperaturi ridicate. Este chiar acest antigel roz G12 Seat TL 774-D care ti-a atras atentia. Un ajutor pretios pe care i-l poti oferi motorului tau. Asigura-te ca are in permanenta suficient lichid de racire, altfel componentele motorului tau vor fi compromise. Cel mai simplu e sa previi, nu-i asa?

Si, daca tot ziceam de preventie, fii cu ochii pe utilajul tau si asculta semnalele pe care ti le transmite. Cand inlocuiesti din timp piesele cu probleme si te ingrijesti sa nu-i lipseasca feluritele fluide de care are nevoie, masinaria ta poate lucra performant vreme indelungata. Vei gasi la noi orice produs ti-ar fi necesar pentru intretinerea utilajului pe care il detii - doar calitate superioara, caci nu ne jucam si nu facem compromisuri. Mai mult, iti oferim si suport tehnic, ca sa nu-ti prinzi urechile. Suna-ne si rezolva-le pe toate simplu si rapid!

Antigel roz G12 Seat TL 774-D - calitate superioara pentru performanta indelungata!
Acest antigel roz G12 Seat TL 774-D are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un nivel scazut de inchegare. Are un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Caci transfera rapid caldura, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul. Totusi, chiar de are un termen lung de utilizare, nu uita de el. Nu de alta, dar daca motorul tau ramane fara antigel, e pericol pentru cilindri.

Vrei sa afli mai multe? Intreaba-ne, iti raspundem clar si la obiect!

Stim cat de mult inseamna un sfat potrivit in momentele-cheie, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim si consultanta gratuita. Astfel, iti va fi mai usor sa depasesti obstacolele pe care le intampini, remediind defectiunile rapid si simplu. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor, e de-ajuns sa ne suni si sa ne expui pe scurt situatia cu care te confrunti si vom gasi cea mai buna solutie de remediere a problemei. Contacteaza-ne!

Stim ca urgenta e mare si nu-ti irosim timpul. Vei primi acest antigel roz G12 Seat TL 774-D in cel mult o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Sau, daca esti pe-aproape, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Abia asteptam sa te cunoastem!

Bidon: 5 litri
Tip de refrigerant: G12
Culoare: rosu
Tip: fara silicati
Contine: mono-etilenglicol
Trimite mesaj
Din Gura in Gura