Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot inferior punte fata buldoexcavator Case 580LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LSP
Cod produs
AD8NIY4O-IA
Out Of stock
Descriere
Ai o bucsa deteriorata? Pai, ce mai astepti? Este momentul sa o schimbi! Bucsa pivot inferior Case 580LSP este piesa de care ai nevoie si este perfect compatibila cu utilajul tau! Nu-ti fa probleme in privinta pretului! Desi este o piesa originala Carraro, oferta noastra este geniala si nu iti va fi greu sa te decizi! Plus ca, o astfel de interventie nu trebuie facuta cu intarziere. Bucsa protejeaza locasul din trompa puntii. Ori, fara ajutorul ei extraordinar, vei face reparatii pe banda rulanta!

De ce este important sa ai aliati in jurul tau? Construirea de conexiuni cu oamenii potriviti la momentul potrivit ar putea fi cheia pentru a-ti duce obiectivele la bun sfarsit. Gandeste-te ca ai nevoie de specialisti in diverse domenii care sa te ajute concret in activitatea pe care o practici. Noi iti putem fi de folos in intretinerea utilajelor de care te folosesti. Compania noastra are toate serviciile care ajuta la cresterea randamentului echipamentelor tale! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Bucsa pivot inferior Case 580LSP - maxima calitate semnata Carraro!

Cele mai frecvent intalnite semnale ale unor bucse defecte sunt: vibratii excesive, sunete de frecare, scartait si zdruncinaturi ale cadrului de impact atunci cand trecem peste o denivelare. Bucsa indeplineste rolul de perna amplasata intre elemente si permite controlul intervalului si al miscarii in articulatii reducand totodata zgomotul, vibratiile si rigiditatea. Libertatea de miscare a bucsei in diverse directii atenueaza efectul unui drum dificil si imbunatateste manevrabilitatea utilajului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Spune-ne unde vrei sa ajunga bucsa pivot inferior Case 580LSP si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila care sa monteze bucsa pivot inferior pentru punte fata buldoexcavator Case 580LSP comandata. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura