Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering fuzeta punte fata pentru tractor Valtra T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra T180
Cod produs
K2Q9OLBR-RA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa optezi pentru produsul de varf pe care noi il expunem acum. Alegand Carraro, mergi la sigur! Acest simering fuzeta Valtra T180 este un articol original Carraro, care asigura un rulaj optim pentru utilajul tau. Specialistii nostri iti vor certifica provenienta piesei, iar tu vei sti ca, alegand un produs semnat Carraro, asiguri tractorului tau o buna functionare! Simeringurile fuzeta sunt, probabil, una dintre cele mai mari revolutii in inginerie mecanica de pana acum, permitandu-ne sa dezvoltam noi utilaje, produse mai bune si medii de lucru mai sigure.  Deci, pentru ce sunt folosite simeringurile si de ce sunt atat de populare? Pentru ca ele se asigura ca alte componente extra importante sunt sanatoase si in perfecta stare!

Un simering fuzeta Valtra T180 este o componenta de top!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita, neconditionat!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Garantie

Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa? Acest simering fuzeta Valtra T180 este o achizitie certificata! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest simering fuzeta punte fata pentru tractor Valtra T180 premium! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru!

Montaj

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura