Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering fuzeta punte fata pentru tractor Valtra X110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra X110
Cod produs
IM5WOTA3-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering fuzeta Valtra X110 este un articol original Carraro, o componenta de uzura foarte importanta pentru tractorul tau. De obicei, un simering este montat astfel incat sa etanseze intre doua componente si proiectat sa reziste la presiune. Rezistenta este cea care impiedica aerul sau lichidul sa iasa sau sa intre in imbinare! Deoarece simeringurile sunt atat de bune pentru a impiedica lichidele si gazele sa se miste liber, le vei gasi adesea in utilajele tale, in special acolo unde functioneaza extreme de temperatura sau presiune. Unele aplicatii care aproape sigur iti vin deja in minte ar putea include motoare, transmisii finale si cate si mai cate.

Un simering fuzeta Valtra X110 este articol premium!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita, neconditionat!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Garantie

Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa? Acest simering fuzeta Valtra X110 este o achizitie certificata! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest simering fuzeta punte fata pentru tractor Valtra X110 premium! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru!

Montaj

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura