Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering fuzeta punte fata pentru tractor Valtra 6750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 6750
Cod produs
SQB0YPRC-RA
Out Of stock
Descriere
Un simering fuzeta Valtra 6750 este un articol original Carraro, perfect compatibil si cu varianta Valtra 6750HI! Acum exista o mare varietate de asemenea piese de schimb disponibile, fiecare cu puncte forte si tolerante diferite. Aplicatia careia ii este destinat simeringul va determina, asadar, si va impune folosirea de tipuri de material potrivit si rezistent. Daca doresti sa incepi sa investesti corect in piesele de schimb pentru masinaria ta, incepe chiar cu produsul fabricat in uzinele originale Carraro! Dedicat fuzetei tractorului tau, gandit si realizat cu meticulozitate, acest produs da startul gamei de top a pieselor de schimb de uzura! Apeleaza la suportul specialistilor si descopera niste oferte de-ti lasa gura apa!

Un simering fuzeta Valtra 6750 este o super componenta!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat, iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita este o sansa la reusita!
Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Garantie

Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie! Acest simering fuzeta Valtra 6750 este o achizitie certificata! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare

Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri! Un simering fuzeta punte fata pentru tractor Valtra 6750 este o achizitie buna, asa incat, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon mentionate, sau sa ne trimiti o cerere, accesand aceasta piesa de calitate pe site-ul nostru!

Montaj

Montajul este o actiune de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura