Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering pinion atac pentru tractor Lamborghini Mach 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach 230
Cod produs
PQ12VXMN-BT
Out Of stock
Descriere
Cand esti detinatorul unui utilaj de marca, piesele de schimb potrivite fac diferenta dintre un randament obisnuit si unul exceptional. Daca vrei sa obtii cele mai bune rezultate la munca in fiecare zi, atunci calitatea este un aspect esential de care trebuie sa tii cont. Desigur ca nicio componenta nu va rezista la nesfarsit - nimic nu e etern, bineinteles. Dar o piesa precum acest simering pinion atac Lamborghini Mach 230 iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu alte modele disponibile pe piata. Pana la urma, exact asta iti doresti, nu-i asa? O piesa durabila la un pret cat mai avantajos.

Tocmai asta iti oferim la ACN Piese Utilaje. Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si echipamentul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada.

Un simering pinion atac Lamborghini Mach 230 iti ofera o protectie infailibila impotriva factorilor externi precum impuritatile sau umezeala!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre tractorsi piesele echivalente.

Ai nevoie de ajutor la plasarea unei comenzi? Noi suntem alaturi de tine, prin serviciul nostru gratuit de suport tehnic.
Sunt atatea motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi! Ce ai spune de inca unul? Fiecare componenta de pe website-ul nostru vine insotita de un suport tehnic gratuit si inegalabil! Tot ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi: online (completand formularul de pe site), telefonic sau prin e-mail. Echipa noastra este pregatita sa te ajute asa cum stim noi mai bine: asigurandu-ne ca tu obtii solutia potrivita atat pentru utilajul - cat si pentru buzunarul tau. Ai incredere in cei mai buni si contacteaza-ne la nevoie!

Vrei sa te asiguri ca produsul comandat va rezista pe termen lung? Atunci vei fi incantat sa afli ca acest simering pinion atac Lamborghini Mach 230 vine insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data achizitionarii. Astfel, te vei bucura de un utilaj performant, care functioneaza impecabil.

Atunci cand colaborezi cu firma noastra, vei beneficia de un serviciu de curierat rapid. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Totodata, metoda de plata este ramburs, la primirea coletului. Poti verifica continutul coletului in prezenta curierului, pentru a te asigura ca ai primit produsul dorit. Alternativ, poti ridica acest simering pinion atac pentru tractor Lamborghini Mach 230 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti - chiar in aceeasi zi in care ai plasat comanda!

Montarea corecta a piesei comandate este extrem de importanta pentru bunastarea utilajului tau. Un montaj executat de un mecanic profesionist iti va garanta un tractor care functioneaza impecabil si o componenta care va rezista pe termen lung. Noi iti putem pune la dispozitie atelierul nostru mobil si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la punctul tau de lucru si iti vor monta piesa comandata sau pot efectua reparatiile necesare. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, te rugam sa vorbesti cu unul dintre colegii nostri!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului: PQ12VXMN-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura