Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering pinion atac pentru tractor Lamborghini Mach 210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach 210
Cod produs
QG7IVR6Z-BT
Out Of stock
Descriere
Nu esti satul sa inlocuiesti piesele de o calitate indoielnica la un interval regulat de timp? Alege fiabilitatea si fii lipsit de orice grija! Cand colaborezi cu magazinul ACN Piese Utilaje vei obtine componente excelente din punct de vedere calitativ, la un pret inegalabil. Vrei acest simering pinion atac Lamborghini Mach 210 pentru tractor? Noi ti-l oferim la un pret accesibil. Economiseste timp si bani alaturi de noi. Ce mai astepti?

Stationarea fortata provocata de o defectiune inseamna timp irosit si bani pierduti. Intoarce-te la munca numaidecat si dobandeste succesul mult dorit! Ca sa iti usuram treaba, noi ne ocupam de cele doua aspecte cruciale in acest domeniu: fiabilitate si promptitudine. Piesele de schimb care se afla pe rafturile noastre sunt intotdeauna fabricate din materiale durabile, menite sa reziste sub orice circumstante.

Simering pinion atac Lamborghini Mach 210 - cere oferta astazi si profita din plin de pretul avantajos de pe site-ul nostru!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre tractor si piesele echivalente.

Satul de vorbe? Sa trecem la fapte!
Stim deja la ce te gandesti. Ce te-ar convinge sa achizitionezi aceasta piesa? Pai tocmai faptul ca noi ti-o comercializam la un pret avantajos - tot ce ai tu de facut este sa ceri oferta! Asa, vei obtine o componenta de o calitate superioara la cel mai bun pret. Si inca nu ai aflat cea mai buna parte. Fiecare piesa comandata de la noi vine insotita de un suport tehnic exemplar, fara costuri! Echipa noastra este la un apel distanta. Ai o intrebare? Noi venim cu raspunsul corect - dar si cu piesa potrivita!

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering pinion atac Lamborghini Mach 210 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

De indata ce ai plasat o comanda, echipa noastra se mobilizeaza pentru ca tu sa ai un simering pinion atac punte fata pentru tractor Lamborghini Mach 210 la usa ta cat mai repede posibil! Plata se face ramburs la primirea coletului, cand ai oportunitatea sa te asiguri ca totul este in regula. Iti livram produsul prin intermediul firmelor de curierat, deci ar trebui sa intri in posesia componentei comandate in decursul unei zile lucratoare. Poti opta si pentru preluarea personala a pachetului, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Vrei sa ai un tractor pe care te poti baza la nevoie? Atunci apeleaza la serviciile unui mecanic profesionist. El iti va monta componenta pe utilaj si se va asigura ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Iti punem la dispozitie si atelierul nostru mobil de ultima generatie, care se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Fie ca vrei doar sa iti montam piesa comandata sau ai nevoie de reparatii complexe, pe noi poti conta oricand! Detalii despre acest serviciu poti primi de la unul dintre reprezentantii nostri.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului: QG7IVR6Z-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura