Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru tractor Steyr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr
Cod produs
0J6IHSMT-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti un client fidel de-al nostru stii deja cum si cand iti livram produsul pe care l-ai comandat online. Dar daca esti un fermier care nu ne-a cunoscut inca, te invitam sa o faci chiar acum. Incepand cu aceasta pompa manuala de gresat tractor Steyr de care ai nevoie. Ia decizia corecta si cumpar-o de la ACN. Te asiguram ca vei veni si a doua oara pentru un alt produs. Indiferent de ce anume cauti: piesa de schimb, scule sau consumabile. Suntem organizati la cel mai modern standard si urmarim atent fiecare etapa a procesului. Te asteptam!

Astazi pentru mai toata lumea, internetul este o viata paralela, mereu surprinzatoare, fascinanta, care te fura fara sa iti dai seama. Dar sunt inca unii care i se impotrivesc. Detesta click-uiala, ecranul laptopului, le place lumea materiala, lumea reala. Se poate si asa. Noi nu suntem doar un IP cu un site de prezentare. Depozitul nostru de la marginea Bucurestiului este deschis pentru oricine. Vino sa ne vizitezi. Sa-ti alegi obiectul dorit din raft, sa il pipai, sa alegi din mai multe, apoi sa spui, la final, “pe asta il iau!” Indiferent daca esti internet addicted sau nu, pentru noi ramai acelasi drag client.

Pompa manuala de gresat tractor Steyr va face imediat legatura intre mentenanta si performanta
Acest dispozitiv manual marca Yato, poate fi definit prin cateva calitati certe, care il fac atat de necesar, respectiv: durabilitate, perfectiune in executie, otel de cea mai buna calitate, toleranta la o gama foarte larga de vaseline, lejeritate in utilizare, intretinere usoara. El poate fi utilizat cu succes in diferite domenii, precum: service reaparatii auto, constructii si agricultura. De altfel, sculele de mana, sau manuale, sunt folosite cu succes si sunt preferate inaintea celor hidraulice sau electrice, de catre specialistii din diferitele ramuri industriale.

Give me five! Twice!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Spune si celorlalti, desi credem ca stiu deja toti. Dar poate nu stiti exact in ce consta. Uite, iti spunem acum. Personalizam. Identificam problema. Prin dialog cu beneficiarul ajungem la problema care doare. Apoi cautam tool-ul necesar mentenantei, cel potrivit sa-ti intremeze utilajul prin ungere cu vaseliana solida. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un mic plan de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins? Give me five! Twice!

Livrare
Iar cand ajungi la repriza de mentenanta, problema principala este aceea cu timpul. Venim cu armele noastre si-l invingem: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost etapa de masaj tehnic.  Spune-ne cum doresti sa facem livrarea, utilizeaza datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. Un decalimetru alimentat, utilizat si intretinut corect extinde perioada de functionare a domnului utilaj. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura