Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru tractor Valtra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra
Cod produs
13FRB6E8-SC
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de intretinere sau un gresaj al pieselor sale mobile ia, in primul rand, legatura cu noi. Printre o ungere ireprosabila foloseste negresit aceasta pompa manuala de gresat tractor Valtra. O avem in depozit.  Este originala, verificata personal de specialistii nostri. Iar daca a trecut de controlul lor, atunci fi sigur ca nu vei avea nicio problema cu ea. Este cu siguranta compatibila, nu trebuie decat sa o alimentezi cu cele mai bune vaseline si sa ii dai drumul la treaba. Spor!

Fiecare afacere ascunde in spatele ei o poveste. Si nu e una doar despre bani, bugete sau target. Este si despre asteptari investite, despre momentele de teama, despre indoiala si reusite. Este si despre noptile pierdute si vacantele ratate. Este despre sacrificiile personale si chiar despre momentele de renuntare. Dar, asemenea pasarii Phoenix, te ridici din cenusa neincrederii in puterile proprii si mergi mai departe. Pentru ca afacerea ta este tot ce ai. Si daca iti apropii si cativa parteneri care gandesc la fel ca tine, poate deveni chiar o poveste de succes. Impreuna facem lucrurile mai frumoase.

Pompa manuala de gresat tractor Valtra ajunge peste tot
Cilindrul din metal usor dar dur contine un piston impins de un arc care, la randul sau, impinge vaselina solida spre deschiderea de aspiratie a dispozitivului.  Cu ajutorul acestuia cantitatea de grasime care iese din duza poate fi dozata foarte precis. Duza este situata la capatul unui furtun de inalta presiune si este prevazuta cu un capac care impiedica picurarea in timpul depozitarii. Pentru a permite evacuarea aerului, cilindrul este echipat cu o supapa de aerisire. Datorita manerului cu aderenta, pomparea se face si mai usor, iar mainile nu vor aluneca de pe pistol.

Draga client, afla inca de la inceput ca
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si nu este un enunt publicitar, este realitatea pura. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid la orice apel. Apoi, vor identifica la sigur problema. Apoi iti vor da solutia. Si nu una generala, ca pentru toata lumea, ci aceea specifica utilajului tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, la o bataie din palme, piesa va fi deja in drum spre tine. Bucura-te de cunostintele noastre. Lucrarea din santier asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi acest minunat decalimetru atunci este momentul sa ne auzim la un telefon. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal unealta dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Alimentarea cu vaselina compatibila este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a asigura operatiunea de gresat. Iti dam sun sfat cu specific romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa stropeasca pe acolo cu vaselina daca nu stie cum se face, caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura