Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa manuala de gresat pentru tractor Valmet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valmet
Cod produs
FKD2RAV1-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa manuala de gresat tractor Valmet aflata la noi in depozit face parte din categoria tool-urilor si consumabilelor destinate intretinerii pieselor mobile din utilajul tau. Asigura protectie la fenomenul fizic de frecare, la influenta corpurilor straine sau a factorilor chimici care apar in timpul functionarii. Este bun, este foarte bun. Pentru ca am fost atenti sa aprovizionam stocul doar cu produse originale, care asigura rezistenta tractorului la orice test este supus in timpul exploatarii sale. Iti oferim doar ce este mai bun. Doar suna si cere!

Prima data iti vine o idee. Apoi aceasta se dezvolta si capata consistenta unui plan. Este clar ca trebuie sa il pui in practica. Asa a inceput afacerea noastra, de la o idee transformata intr-un plan. Iar planurile sunt macheta lucrurilor care ai vrea sa se intample. Ne-am dorit sa fim pionieri in domeniul nostru si am reusit. Aducem produsele cele mai bune, avem preturi prietenoase, expediem la cele mai scurte termene de pe piata, asiguram montaj si chiar utilizare in cazul mentenantei. Tu asa ne-ai cunoscut si de aceea ne-ai ales, pentru ca ne tinem de plan.

Pompa manuala de gresat tractor Velmet ajunge peste tot
Cilindrul din metal usor dar dur contine un piston impins de un arc care, la randul sau, impinge vaselina solida spre deschiderea de aspiratie a dispozitivului.  Cu ajutorul acestuia cantitatea de grasime care iese din duza poate fi dozata foarte precis. Duza este situata la capatul unui furtun de inalta presiune si este prevazuta cu un capac care impiedica picurarea in timpul depozitarii. Pentru a permite evacuarea aerului, cilindrul este echipat cu o supapa de aerisire. Datorita manerului cu aderenta, pomparea se face si mai usor, iar mainile nu vor aluneca de pe pistol.

Draga client, afla inca de la inceput ca
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si nu este un enunt publicitar, este realitatea pura. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid la orice apel. Apoi, vor identifica la sigur problema. Apoi iti vor da solutia. Si nu una generala, ca pentru toata lumea, ci aceea specifica utilajului tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, la o bataie din palme, piesa va fi deja in drum spre tine. Bucura-te de cunostintele noastre. Lucrarea din santier asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi acest minunat decalimetru atunci este momentul sa ne auzim la un telefon. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal unealta dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Alimentarea cu vaselina compatibila este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a asigura operatiunea de gresat. Iti dam sun sfat cu specific romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa stropeasca pe acolo cu vaselina daca nu stie cum se face, caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura