Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie MIL-L-2104D 10W30 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MIL-L-2104D 10W30 Texaco
Cod produs
LT0XB5MC-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ulei transmisie MIL-L-2104D 10W30 Texaco ii ofera masinariei tale protectie eficienta impotriva uzurii, a depunerilor sau a coroziunii. Este un lubrifiant de inalta calitate, cu o formula inovatoare care ii confera proprietati excelente. Este destinat utilajelor agricole si poate fi folosit cu succes in sistemele de transmisie, sistemele hidraulice, franele sau motoarele, avand stabilitate ridicata la forfecare si la oxidare. Iti asigura o functionare lina si silentioasa a franelor, reducand cosniderabil zgomotul. Si nu-ti fa griji legate de pornirea la rece, pentru ca isi pastreaza fluiditatea. Un lubrifiant de cursa lunga pe care poti pune toata baza.

Nu de alta, dar lubrifierea joaca un rol extrem de important in intretinerea utilajelor. Iti fereste componentele de uzura, asa ca vei avea mai putin de furca. Utilajului tau ii sade bine pe teren, nu in service. Te invatam noi cum sa-l mentii mai multa vreme in parametri optimi, ca sa nu te lase cand ti-e lumea mai draga. Suna-ne si lasa grijile in seama noastra!

Ulei transmisie MIL-L-2104D 10W30 Texaco - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei transmisie MIL-L-2104D 10W30 Texaco este conceput pentru utilizarea in motoare, transmisii, transmisii finale, frane umede, axe dorsale si sisteme hidraulice ale utilajelor agricole, fiind un lubrifiant universal. Nu este recomandat totusi in transmisii grele in care se specifica necesitatea unui fluid Caterpillar TO-4. Indeplineste cele mai multe dintre cerintele specificatiei GL-4, in special cele care pretind viteza mica si cuplu mare, specifice aplicatiilor din agricultura. Fiind un fluid multifunctional, vei reduce numarul lubrifiantilor necesari pentru utilajele tale, evitand totodata posibilele erori in aplicatii. Totusi, motoarele moderne de inalta performanta nu prea fac casa buna cu el, asa ca iti recomandam sa consulti cartea tehnica sau, mai simplu, sa ne suni.

Ai vreo nelamurire? Contacteaza-ne!
Avem o echipa despecialisti pentru care utilajele nu mai au niciun secret. Si se documenteaza permanent, ca sa fie la curent cu orice noutate. Asa ca, daca ai vreo intrebare sau te afli in dificultate, nu ezita sa apelezi la noi. Te scoatem la liman si dam de cap oricarei probleme tehnice cu care te confrunti. Nu-ti fa griji, nu platesti nimic, consultanta est gratuita!

Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi, sa stii. Asa ca vei primi acest ulei transmisie MIL-L-2104D 10W30 Texaco in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Iar daca esti pe aproape, ai varianta sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Punct de curgere: -42 C
Punct de aprindere: 228 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura