Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie CCMC D4 10W30 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
CCMC D4 10W30 Texaco
Cod produs
07EMQBWP-AT
Out Of stock
Descriere
Daca te preocupa intretinerea utilajelor tale (si ar fi bine sa te preocupe), incepe cu lubrifierea, caci ea este cheia multor probleme. Multe componente au de suferit atunci cand lubrifierea este deficitara, asa ca iti recomandam sa pui accent pe acest aspect, imbinand atentia cu produsele de cea mai buna calitate. Utilajele agricole se simt rasfatate de un ulei transmisie CCMC D4 10W30 Texaco cum este acesta. Performantele sale te scutesc de multe neplaceri, si nici nu vei fi nevoit sa faci schimburi de ulei frecvent, caci isi mentine proprietatile mult si bine si nu se impotmoleste nici cand temperatura nu e chiar placuta. Scapi de problema pornirii la rece, pentru ca isi pastreaza fluiditatea si iti garanteaza o lubrifiere rapida, protejand eficient sistemul in care este folosit. Cu un astfel de aliat, multe griji sunt inlaturate, iar performanta nu intarzie sa se arate. Stabil la forfecare si la oxidare, ramane pe pozitii, impiedicand coroziunea si depunerile.

Specialistii nostri vorbesc si limba ta si limba utilajelor tale, asa ca de ai nevoie de translator, da un telefon! Expune-ne pe scurt problema cu care te confrunti si dibuim solutia cat ai zice „peste”. Nu-ti mai bate capul, te ajutam noi sa iesi din impas. Contacteaza-ne!

Ulei transmisie CCMC D4 10W30 Texaco - pentru o lubrifiere ca la carte!
Acest ulei transmisie CCMC D4 10W30 Texaco este conceput pentru utilizarea in motoare, transmisii, transmisii finale, frane umede, axe dorsale si sisteme hidraulice ale utilajelor agricole, fiind un lubrifiant universal. Nu este recomandat totusi in transmisii grele in care se specifica necesitatea unui fluid Caterpillar TO-4. Indeplineste cele mai multe dintre cerintele specificatiei GL-4, in special cele care pretind viteza mica si cuplu mare, specifice aplicatiilor din agricultura. Fiind un fluid multifunctional, vei reduce numarul lubrifiantilor necesari pentru utilajele tale, evitand totodata posibilele erori in aplicatii. Totusi, motoarele moderne de inalta performanta nu prea fac casa buna cu el, asa ca iti recomandam sa consulti cartea tehnica sau, mai simplu, sa ne suni.

Bine-ai venit in… paradisul utilajelor!
Cum ar fi sa ai la dispozitie un spatiu in care arunci intrebarile si dilemele si extragi solutiile cele mai potrivite? Poate ca n-o fi posibil pentru orice fel de intrebari, insa iti putem oferi aceasta oportunitate pentru tot ce tine de intretinerea si nevoile utilajelor. Tu intrebi, noi raspundem. Si solutiile sunt adaptate necesitatilor utilajelor tale, personalizate, ca sa poti depasi rapid si simplu obstacolele care-ti ies in cale. Echipa noastra de specialisti bine dotata iti sta la dispozitie. Pune-i la incercare, nu te costa nimic!

Stim cat de important e sa il ai atunci cand ai nevoie, dar nu-ti fa probleme, acest ulei transmisie CCMC D4 10W30 Texaco ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online. Iar daca esti pe aproape, ai varianta sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Punct de curgere: -42 C
Punct de aprindere: 228 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura