Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei transmisie API CE 10W30 Texaco

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
API CE 10W30 Texaco
Cod produs
D9INGECO-AT
Out Of stock
Descriere
Acest ulei API CE 10W30 Texaco este un ajutor de nadejde al masinariilor agricole, are optiuni multiple de utilizare si performante remarcabile. Ai nevoie de un astfel de lubrifiant pentru a-ti mentine utilajul in parametri oprimi vreme indelungata, pentru ca isi mentine vascozitatea pe toata durata de utilizare. Formula sa contine un pachet complex de aditivi de inalta calitate care ajuta la functionarea lina si silentioasa a franei umede si a ambreiajului, reducand la minim zgomotul. Mai mult, nu vei avea neplaceri in cazul pornirii la rece, pentru ca ramane fluid si previne uzura sistemelor.

Eforturile tale nu vor fi risipite cand faci alegeri inspirate. Mentine-ti utilajele in parametri optimi cu produse de calitate superioara, iar rezultatele vor fi vizibile si imediat, dar si pe termen lung. Investind in intretinerea utilajelor tale pui o piatra sau mai multe la temelia afacerii tale. Iti oferim inspiratia si recomandarile de care ai nevoie ca sa-ti mearga totul din plin. Suna-ne!

Ulei API CE 10W30 Texaco - un ajutor de nadejde al utilajului tau!
Acest ulei API CE 10W30 Texaco este conceput pentru utilizarea in motoare, transmisii, transmisii finale, frane umede, axe dorsale si sisteme hidraulice ale utilajelor agricole, fiind un lubrifiant universal. Nu este recomandat totusi in transmisii grele in care se specifica necesitatea unui fluid Caterpillar TO-4. Indeplineste cele mai multe dintre cerintele specificatiei GL-4, in special cele care pretind viteza mica si cuplu mare, specifice aplicatiilor din agricultura. Fiind un fluid multifunctional, vei reduce numarul lubrifiantilor necesari pentru utilajele tale, evitand totodata posibilele erori in aplicatii. Are stabilitate ridicata la forfecare, ceea ce contribuie la mentinerea vascozitatii pe toata durata de viata a fluidului. Stabililtatea la oxidare previne ingrosarea uleiului si impiedica, astfel depunerile. Performantele sale in materie de rezistenta la formarea aciziilor previn potentiala coroziune a rulmentilor. Totusi, motoarele moderne de inalta performanta nu prea fac casa buna cu el, asa ca iti recomandam sa consulti cartea tehnica sau, mai simplu, sa ne suni.

Ai nelamuriri? Se rezolva cu un apel telefonic!
Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita, ca sa-ti fie mai usor sa te ocupi de utilajele pe care le detii. Astfel, orice problema tehnica ai intampina sau orice dilema te-ar framanta, ne poti suna si vei gasi raspunsuri si solutii, fara sa-ti mai bati capul. Rapid si simplu, ca tu sa-ti poti vedea de treburi. Munca de documentare las-o in seama specialistilor nostri, te vor ghida ei prin universul utilajelor, sintetizand ceea ce conteaza pentru tine. Contacteaza-ne, poti solicita chiar si un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau!

Nu-ti fa griji, stim cat de important este sa primesti acest ulei API CE 10W30 Texaco cat mai rapid. Curierii cu care colaboram sunt foarte rapizi si ti-l aduc in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa cere o oferta online. Iar daca esti pe aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Punct de curgere: -42 C
Punct de aprindere: 228 C
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura