Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator JCB JS130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS130
Cod produs
ZUJ684ML-C-MI
Out Of stock
Descriere
Ce putem face astazi pentru tine? Ai nevoie de o pompa alimentare JCB JS130  de foarte buna calitate, produsa in batrana Europa? Este executata intocmai cu originalul! Cu o diferenta, pretul este mai bun! O poti lua imediat din depozit! Avem acolo doar piese verificate, de buna calitate, vino sa te convingi! Daca plasezi o comanda, telefonic sau prin formularul de pe site, ar fi bine sa-l suni mai intai pe consultantul nostru, sa fii convins ca piesa este cea compatibila cu utilajul tau. Il poti intreba si cum poti lua legatura cu unul dintre mesterii cu atelier mobil, care te poate ajuta la montaj sau depanare chiar acolo unde te afli, pe teren! Piesa ajunge oricum repede, o impachetam si astazi o ia curierul, maine o poti monta!
Pompa alimentare JCB JS130 este o inima noua pentru motorul tau epuizat! !
Ce face aceasta piesa? Pompeaza combustibil prin conducte de la rezervor catre motor! Exact ca o inima! Ea hraneste si antreneaza tot ce pune in miscare utilajul tau. Ce se intampla atunci cand pompa cedeaza? Motorul porneste greu sau deloc, acceleratia e lenesa, alimentarea se face in socuri pana inceteaza de tot si ramai in pana de combustibil desi abia ai alimentat. O pompa noua e ca un transplant de cord, va revigora complet utilajul!
Consultanta tehnica este esentiala!
Expertii nostri au vazut si rezolvat sute, mii de defectiuni. Ce fac ei mai exact? Iti cer telefonic un minim de date tehnice si iti pot gasi defectiunea, iti pot indica piesa compatibila si te pot ghida in tot procesul de reparatie!
Pompa de alimentare pentru excavator JCB JS130 are garantie extinsa pentru 1 an, ai siguranta exploatarii ei timp indelungat daca o montezi corect.
Pompa alimentare JCB JS130 este pe stoc, te asteptam sa o iei din depozitul nostru! Daca faci comanda telefonic sau prin formularul de pe site, ea pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore. Curierul va astepta sa verifici pachetul si apoi poti plati ramburs.
Cand e vorba de motor e bine sa mergi la sigur! Cheama un specialist care sa monteze pompa corect, vei prelungi atat viata piesei cat si pe cea a intregului utilaj! Uneori improvizatia e o economie prost inteleasa! Iti recomandam noi un mester, daca ai nevoie.

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura
• Piesa este compatibila si cu modelul JCB JS130W-PLE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura