Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Portsateliti pentru punte Carraro 142761

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 142761
Cod produs
T78EKCRJ-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru un detinator de utilaje, nimic nu este mai important decat sa aiba un partener in care sa isi puna nadejdea la nevoie. Fie ca ai nevoie de piese de schimb sau de un montaj profesionist, la ACN Piese Utilaje noi suntem intotdeauna pregatiti sa te ajutam! Tot ce ai tu de facut este sa ne contactezi atunci cand isi fac aparitia defectiunile. Pentru un vehicul extraordinar iti recomandam acesti portsateliti punte Carraro 142761 pe care ii comercializam la un pret accesibil! Este componenta originala, realizata de Carraro - producatorul care echipeaza utilajul din fabrica.

Atunci cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru, vei avea parte de cele mai bune componente de import, la preturi inegalabile. Bineinteles ca nicio piesa nu va ramane impecabila la nesfarsit - toate au o durata de viata finita. Insa componentele recomandate de noi sunt mult mai durabile decat altele, garantandu-ti astfel o exploatare indelungata si un raport calitate-pret exceptional pe termen lung.

Cere oferta pentru acesti portsateliti punte Carraro 142761 si utilajul tau va functiona impecabil!
Portsatelitii asigura suport pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor. Livram produsul fara prezoane si fara pinioane! Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam achizitia acestei piese de schimb de calitate, originala, care asigura o durata mare de exploatare in conditii de siguranta sporita. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Noi ti le oferim imediat, fara costuri suplimentare.
Pe langa avantajele enumerate anterior, aici vei avea parte si de un serviciu de asistenta tehnica exemplar. Colegii nostri cu experienta in domeniu iti vor facilita procesul de gasire a componentelor corecte, te vor ajuta sa plasezi comanda si se vor asigura ca totul este asa cum te astepti. De altfel, la nevoie iti putem recomanda un mecanic.

Ai certitudinea ca vei achizitiona un produs fiabil deoarece acesti portsateliti punte Carraro 142761 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, impreuna cu piesa comandata. Astfel, tu te vei bucura din plin de investitia facuta!

Nu iti place sa irosesti timpul? Nici noua! Ne asiguram ca produsul comandat de tine va fi livrat cat mai repede posibil. Dupa ce ai primit confirmarea comenzii, colegii nostri iti vor pregati coletul si il vor preda curierului. Timpul de livrare estimativ este de o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (metoda de plata este ramburs), cand ai oportunitatea de a verifica daca totul este in regula, in prezenta curierului.

Poti opta sa ridici acesti portsateliti pentru punte Carraro 142761 personal, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

O piesa de schimb montata corect inseamna un singur lucru: durabilitate! Asa, utilajul tau va functiona impecabil si componenta va avea o durata de viata lunga - pentru ca tu sa te bucuri din plin de investitia facuta. Noi iti oferim, daca doresti, serviciile celor mai buni mecanici cu care colaboram si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al vehiculului tau si vor monta piesele comandate sau pot efectua reparatiile de care ai nevoie. Informatii aditionale despre acest serviciu iti pot oferi reprezentantii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

- numar de prezoane: 8

Codul produsului: T78EKCRJ-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura