Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara pentru punte Carraro 371289

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 371289
Cod produs
OAQNVU9T-IA
Out Of stock
Descriere
Avem planetara punte Carraro 371289 pe care o poti achizitiona imediat, la un pret foarte bun! Componenta pe care ti-o propunem este o piesa noua, originala Carraro. Poate fi a ta imediat daca o comanzi sunand la numerele noastre de telefon. Are sens sa iti mai spunem ce investitie fantastica vei face? Piesa este remarcabila, executata cu maxima atentie la fiecare detaliu. A fost prelucrata din cel mai bun si rezistent material. Testata sa faca fata celor mai dificile si solicitante manevre cu echipamentul. Nu uita ca piesele aftermarket pot sa difere din punct de vedere al prelucrarii si asta poate dauna angrenajului.

Iti oferim tot ajutorul de care ai nevoie pentru a cumpara piesele potrivite utilajului si tipului tau de activitate. Sa inlocuiesti odata cu planetara si bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Aceste elemente trebuie sa fie noi si, de preferat, originale! Mai multe sfaturi despre piese si mentenanta generala a utilajului tau vei obtine accesand serviciul gratuit de consultanta! Un asistent te va lamuri in ce consta defectiunea utilajului. Va cauta imtreuna cu tine elementele ce trebuie inlocuite si te va ajuta la plasarea comenzii.

Planetara punte Carraro 371289 - o piesa robusta de maxima calitate!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Planetara pentru punte Carraro 371289 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta planetara punte Carraro 371289 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura